- Beskrivelse
J. Moreau & Fils blev grundlagt i 1814, da en ung mand ved navn Jean-Joseph Moreau slog sig ned i Chablis og giftede sig med en lokal vinhandlers datter. Efter i starten at have været en pioner i Chablis er vinhuset i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store know-how og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Vinene fra J. Moreau & Fils sælges i dag i over 80 lande verden over.
Vi synes denne rosé er et superkøb og på de kendte druesorter, 50% Grenache, 30% Carignan og 20% Cinsault
En perfekt udvalgt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.
Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.
- Område og Producent
I 1814 gifter Jean-Joseph Moreau sig med en lokal vinproducents datter og arver det ældste vinhus Chablis. Drevet af lidenskab for vin og traditionelle værdier driver han forretningen utroligt godt og bliver meget hurtigt en af de vigtigste producenter af vin i Chablis. Han var en pioner i regionen, og hans succes blev ved med at stige.
I årenes løb etablerede J. Moreau & Fils sig på det internationale marked og er blevet et prestigefyldt hus med succes over hele verden.
Siden 1814 har J. Moreau & Fils rejst sig til udfordringen fra Chablis terroir om at få frem det allerbedste de enkelt druesorter, i stræben efter sine signatur vine, der er komplekse, elegante og præcist afbalancerede.Siden 1999 har J. Moreau & Fils udviklet det originale og meget dynamiske koncept af " viniculture " og i forlængelse heraf erhvervet " viniculteur ." "Viniculture" er forbindelsen mellem vinformificering og viti- kultur , der kombinerer to iboende aspekter af vinfremstilling - arbejdet i vinstokkene og det i vingården og kælderen.
På hvert trin er deres vigtigste aktiv alliancen mellem savoir-faire. Denne savoir-faire er legemliggjort af Lucie Depuydt, vinproducenten, der som en juveler, der mejsler en perle, kombinerer sin geologiske viden for at håndtere vinene omhyggeligt og med forsigtighed for både at bringe frem og beskytte de subtile og meget følsomme aromaer fra druerne.
Den Chablis-fødte Lucie Depuydt, vinproducenten i de sidste syv år, har delt sin nære forståelse af den lokale jord og erfaring i en verden af vinfremstilling.