3,5 vivino
Sælges kun i butikken

Take Root Chardonnay - Kingston Winery - South Australia

59,50 kr

 

"The handcrafted"

Ved vores seneste arrangement med Wineboutiques smagepanel, som består af kunder, blev vinene fra Kingston Winery og deres Shiraz og Chardonnay bedømt sådan: BARE KØB. 4 stjerner med pil op. Vi har valgt en særdeles skarp pris på vinene, da vi anbefaler dem til fester, hvor maden er fra buffet og disse vine egner sig perfekt til de forskellige smagsretninger en buffet kan have.

KunibutikJa
TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandAustralsk
OmrådeSouth Australia
FyldeBlød og Rund, Frisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerChardonnay
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Frugt, Salat
År2018
Alkohol12 %
Vivino3,5
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en skøn og elegant hvidvin med en flot klar farve og en delikat duft.

tabs-icon2 Smag

Utrolig lækker, blød og frisk smag af melon, fersken, citrusfrugt og et strejf af flødekaramel efterfulgt af en blid og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Overvejende hentet fra vingårdens hjemregion RIVERLAND South Australia, disse vine er rygraden i mange australske vine rundt om i verden. Med livlige farver, lyse og tydelige frugter såvel som bløde tanniner, er de det klare valg til dagligdags drikkevine, samt vine til festen, især på grund af det brede udvalg af tilgængelige stilarter og sorter.

En perfekt udvalgt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.

Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.

Område og Producent

TAKE ROOT Chardonnay laves af en Australiens største vingårde. Nemlig Kingston Winery, som ligger i South Australia. De laver vin fra en halv snes forskellige vingårde og har hundredevis af ansatte.

Deres store portefølje af vinmarker sikrer, at man tilbyder et bredt udvalg af vine, hver årgang med ægte regionalitet og personlighed, fremstillet og modnet af deres moderne vingård.