DALVA ROSÉ PORTVIN

nyhed
DALVA ROSÉ PORTVIN
119,95 kr

 


"The rosé port"


Portvine er trenden i øjeblikket. Efter at have siddet i bagfeltet, er populariteten for de ædle dråber taget til. Vi får hele tiden nye årgange, men skifter også tit ud, da det er et volantilt marked for årgangsport.


Et af vores nyeste produkter er rosé portvin, som laves helt traditionelt, men hvor drueskallerne sies fra ret hurtigt så de ikke efterlader for maget rød farve. En fantastisk dejlig og let sødlig portvin som skal serveres kold og gerne med en iskold tonic til.

Læs mere
Type Hedvine
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Portugisisk
Fylde Frisk, Frugtig, Let Sødlig
God Til Aperitif, Dessert, Frugt
Alkohol 19,5 %
Beskrivelse

Detaljer

C. Da Silva (Dalva) Er et traditionelt Portvinshus, som er grundlagt 1862. Dalva er kendt for sine vine over hele verden og missionen er at producere høj kvalitets port, med høje moralske standarder til at beskytte deres brand.

Dalva er især kendt for sine Colheitas, som er en Tawny port fra et enkelt år.

I glasset

Detaljer

Dejlig og let sødlig med fin portvinspræg. Mild og vinøs. Duft af tranebær og jordbær. Server denne specialitet med 1/3 tonic og du har en drink som vækker jubel. Du kan også bruge denne opskrift: +-1/2 Vandmelon, skåret i tern og frosset 4 dl Dalva Rosé portvin 1 Lime, skåret i tynde skiver 1 fl Iskold Moscato mousserende vin 3 dl Sprite
Område og Producent

Detaljer

I 1933 ankom Clemente da Silva fra Brasilien til Portugal for at fuldføre en livslang drøm om at lave kvalitetsvine og derved få succes, som kunne og ville følge ham resten af livet. Mulighederne var mange og da hans kones familie ejede et portvinshus, lå det lige for at købe sig ind i det, men af uransagelige årsager blev det aldrig til noget. Han ville hellere starte et firma fra bunden og med ekspertise, samt et pænt lager af ports fra familiens portvinshus, grundlagde han det nuværende hus. I dag er huset kendt verden over for sine årgangsports og det fortsætter med at sætte nye standarder. -Produktionen af portvine hos Dalva tog i starten af 1970erne en kovending. Hidtil havde man opkøbt færdig ulagret vin, som man lagrede, blandede og markedsførte fortrinsvis til det brasilianske marked. I starten af 1970erne begyndte man at dyrke egne druer, byggede vineri direkte på Quintaen og satsede i det hele taget benhårdt på at hæve kvaliteten gennem større kontrol over alle aspekter af produktionsprocessen. Dette gav i særdeleshed pote allerede i 1978, hvor huset producerede sin første “hjemmelavede” vintage port.