The Glenmorangie 18 års - gl. udstyr og 75 cl. flaske.

1.895,00 kr

 

"The 75"

Glenmorangie er et af de nordligste og mindste destillerier i Skotland. Deres produktion er meget lav og lagrene af whisky heller ikke stor.

TypeWhisky
Indhold i CL75
LandScotland
OmrådeHighland
Alkohol43 %
1 stk. På lager
Beskrivelse

Glenmorangie har længe været kendte for deres ekspertise i træ!! For 30 år siden, var deres eksperter de første til at udøve kunsten ved ekstra modning, hvor man overførte whisky, som først havde modnet på gamle bourbonfade, til gamle vinfade, for derefter af få flere lag af smage.

Glenmorangie's single malts er roste for deres utrolige glathed, rigdom og spændende kompleksitet. I stræben efter det usædvanlige distillerer de Glenmorangie's sprit i Skotlands højeste stills. Deres lange kobberhals - samme højde som en voksen giraf - tillader kun de allerbedste dampe at stige til toppen for en vidunderlig ren og duftende ånd, der brister med frugtagtig, floral kompleksitet. 

Denne specielt modnede og sjældne malt whisky er lagret i 18 år i egefade af speciel bjergeg. En unik smag og duft af en ufattelig rigdom. Den er også sjælden derhen, at det er i gammelt udstyr og så er den tappet i 75 cl. flaske, hvilket ikke er normalt.

 En fantastisk video fra en af turerne til Glenmorangie HER

Se Glenmorangie hjemmeside HER

 

Område og Producent

I 1843 grundlagde William Matheson Glenmorangie Distillery i det skotske højland. Inspireret af destilleriets fredelige omgivelser på bredden af ​​Dornoch Firth fremførte han en banebrydende single malt whisky i vidunderligt kompleks og usædvanligt glat stil. Lige siden har man forfulgt håndværket med kompromisløs dedikation - uendelig kreativ i  søgen efter perfektion. I dag ærer man destilleriets oprindelse i deres prisvindende single malts. Dens rene, glatte ånd destilleres i Skotlands højeste destillationsapperater, modnes i de fineste fade og perfektioneres af The Men of Tain. Og i hænderne på disse udvalgte håndværkere, deres spiritus' værger, vil Glenmorangie helt sikkert glæde malt whisky-elskere i de kommende generationer.