The Glenlivet "ARCHIVE" 21 years - Uåbnet original trækasse

1.800,00 kr

 

"Big Livet"

For samleren er denne whisky ret så eftertragtet. Den sublime whisky leveres i stor trækasse, som aldrig har været åbent. Standen er perfekt.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeSpeyside
Alkohol43 %
tabs-icon1 Duft

Næsen er ret fyldig og rig. Der er noter af sandeltræ og fyrretræ med en harpiksnote. Dejlige kornnoter og acasie honning

tabs-icon2 Smag

Ganen er rig og fuld. Der er notater om olieagtige valnødder og vinterfrugtkage med krydderi og sukker. Der er en gylden sirupnote

tabs-icon3 Eftersmag

Finishen er lang og sød med blød sej eg.

Beskrivelse

Denne whisky er omhyggeligt formet gennem sine 21 år gennem en kombination af udvalgt amerikansk egetræ og ex-sherryfade, der giver den karakteristiske smag af tørrede frugter og en fed rigdom, livlig intensitet og lang finish.

Hvert fad er håndvalgt og individuelt godkendt, og hver batch har sine egne specielle nuancer, hvilket gør den til en sjælden og unik whisky. Aromaer er smukt smeltet, resonans med tørret frugt fra sherryfadet, men med krydret antydning af kanel og ingefær.

Vinder af guldmedalje i 2005, 2006 og 2007 International Wine & Spirit konkurrence, 2002 International Spirits Challenge og en dobbelt guldmedalje i San Francisco World Spirits Competition.

Se Glenlivet hjemmeside HER - Se også en video anmeldelse HER

Hvad anmelderne siger

Awards for The Glenlivet Archive 21

Gold Outstanding
Gold Outstanding

Scotch Single Malt - Speyside - 2013

International Wine & Spirit Competition

Gold
Gold

Speyside Single Malt 19-25yo - 2013

The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)

Silver Outstanding
Silver Outstanding

Scotch Single Malt - Speyside - 2017

International Wine & Spirit Competition

Silver
Silver

Speyside Single Malt 19-25yo - 2014

The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)

Område og Producent

Glenlivet-destilleriet er et destilleri nær Ballindalloch i Moray , Skotland. . Det er det ældste lovlige destilleri i Glenlivets sogn. Det blev grundlagt i 1824 og har fungeret næsten kontinuerligt siden. Destilleriet forblev åbent under den depressionen, og dets eneste lukning kom under 2 verdenskrig. Glenlivet destilleriet er vokset i efterkrigstiden til at blive et af de største single malt destillerier for at holde trit med den globale efterspørgsel; Glenlivet-mærket er det største sælgende single malt whisky i USA og det næststørste solgte single malt-brand på verdensplan.