Glenmorangie "TRADITIONAL 100 PROOF"

2.995,00 kr

 

"The traditional 100"

Detter er en ret så sjælden single malt fra Glenmorangie. En malt whisky i sin mest originale og naturlige form.

TypeWhisky
Indhold i CL100
LandScotland
OmrådeHighland
Alkohol57,2 %
1 stk. På lager
Beskrivelse

Glenmorangie har længe været kendte for deres ekspertise i træ!! For 30 år siden, var deres eksperter de første til at udøve kunsten ved ekstra modning, hvor man overførte whisky, som først havde modnet på gamle bourbonfade, til gamle vinfade, for derefter af få flere lag af smage.

Glenmorangie's single malts er roste for deres utrolige glathed, rigdom og spændende kompleksitet. I stræben efter det usædvanlige distillerer de Glenmorangie's sprit i Skotlands højeste stills. Deres lange kobberhals - samme højde som en voksen giraf - tillader kun de allerbedste dampe at stige til toppen for en vidunderlig ren og duftende ånd, der brister med frugtagtig, floral kompleksitet. 

Denne specielle malt ser tilbage i tiden, nærmere før 1700, hvor bønderne fra Ross-Shire fik deres whisky fra Royal Burgh of Tain (Glenmorangie). Whiskyen var da altid omkring 100 proof. Denne praksis ophørte i 1916, men er nu tilladt en gang mere for at hædre Glenmorangie som den var. I traditionel styrke 57,2 % og uden koldfiltrering. Whiskyen er modnet i 10 år.

Whiskyen er i superb stand og i pletfri original kasse med tøjsæk.

Er fantastisk video fra en af turerne til Glenmorangie HER

Se Glenmorangie hjemmeside HER

 

Område og Producent

I 1843 grundlagde William Matheson Glenmorangie Distillery i det skotske højland. Inspireret af destilleriets fredelige omgivelser på bredden af ​​Dornoch Firth fremførte han en banebrydende single malt whisky i vidunderligt kompleks og usædvanligt glat stil. Lige siden har man forfulgt håndværket med kompromisløs dedikation - uendelig kreativ i  søgen efter perfektion. I dag ærer man destilleriets oprindelse i deres prisvindende single malts. Dens rene, glatte ånd destilleres i Skotlands højeste destillationsapperater, modnes i de fineste fade og perfektioneres af The Men of Tain. Og i hænderne på disse udvalgte håndværkere, deres spiritus' værger, vil Glenmorangie helt sikkert glæde malt whisky-elskere i de kommende generationer.