Knockando 18 Years - Slow Matured - 1989

750,00 kr

 

"Knock Knock"

Destilleriet høre måske ikke til de mest kendte, men gør sig godt blandt anmelderne. Her har vi et gl. destillat fra 1989.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeSpeyside
År1989
Alkohol43 %
Beskrivelse

Knockando 18 års "slow matured" whisky er fra hjertet af Speyside regionen i Skotland. Destilleriet er fra 1898, og Duncan M. Tait er stedets Distillery Manager. Knockando Slow Matured 18 års whisky er lagret primært i sherryfade. Whiskyen er destilleret i 1989 og kommet på flaske 2007.

Kun naturlige ingredienser bruges i produktionen af ​​Knockando: maltet byg, gær og krystalklart kildevand fra Cardnach, som ligger i bakkerne over destilleriet. Sammen med tiden skaber de en delikat whisky med en markant frisk mandelnote i dens yngre versioner og som får vægt og dybdesmag gennem årene. Ingen tvivl om, hvorfor Knockando whisky-anmeldelser konsekvent er gode.

Se destilleriets hjemmeside HER - Se en videoanmeldelse HER

Område og Producent

Knockando Distillery blev bygget af John Tytler Thomson i 1898 og er opkaldt efter den landsby, hvor den ligger. Navnet stammer fra skotsk gælisk Cnoc Cheannachd, der betyder "Hill of Commerce". Landsbyen er hjemsted for et par andre små huse og det større Knockando-hus, og er omgivet af skove, hvor der er masser af Red Squirrel og Roe Deer. I 1904 blev destilleriet købt af W & A Gilbey, en ginproducent fra London, der blev en del af J&B / Grand Metropolitan i 1960'erne og 1970'erne og ejes nu af det multinationale firma Diageo.

knockando-distillery-speyside-diageo-scotland-whiskyspeller-2016-4-3