3,6 vivino

Cantina Borga - Prosecco - Doc Treviso - Veneto - (vegan certified) - MAGNUM

250,00 kr

 

"Prosecco Moderna Grande"

Prosecco har aldrig været mere populært og drikkes med stor velbehag. Det er ægte vin, ægte tillavet og alle vine fra Borga vingården i Treviso ikke langt fra Venedig skaber vine med stor autencitet. Her har du dobbelt flaske til dobbelt nydelse.

TypeMousserende
Indhold i CL150
Dyrkningsmetodebio. øko, veganer
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeBlød og Rund, Frisk, Frugtig, Fyldig, Halv Tør
DruerGlera
God TilAperitif, Bløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Fed Fisk, Fisk, Frugt, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Salat, Skaldyr
Alkohol11 %
Vivino3,6
tabs-icon1 Duft

I duften har denne vin et vidunderligt rent grønt æble med et strejf af gul limonade-lime karakter, der giver ungdommelig livlighed

tabs-icon2 Smag

Denne citrus følger igennem til smagen med næsten muskatlignende egenskaber og indtagende fænoliske stoffer, der giver saftighed og balance omgivet af sød tilgængelig frugt. Denne prosecco er dygtigt sammensat med en smuk vedvarende mundfølelse og lys syre, der kommer sammen for at skabe en fuldt opladet, velafbalanceret vin.

Beskrivelse

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

Sono familien laver super autentiske vine, som smager af druer og som skabes af den fine jordbund som er i området, Alle vingårdens vine er foriøvrigt veganer certificeret, hvilket betyder at der ikke bruges animalsk gødning og eksempelvis ikke æggehvider til at klarer druemosten.

Borga er en måde at intuitere ting på, ved at bruge sine hænder til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft. Fra Sauvignon til Prosecco, elskede internationale klassikere overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso. Familien lægger erfaring og følelser i hvert glas.

Glera-druerne til denne prosecco dyrkes i lerjord, og efter høsten blev de friskplukkede druer afstammet og presset inden den første gæring for at fremstille basisvinen. Den anden gæring, som gør vinen mousserende, fandt sted i en forseglet trykbestandig tank - dette er kendt som charmat-metoden - i 30 dage, før den blev filtreret og aftappet. HUSK AT DETTE ER EN MAGNUM

Vingårdens hjemmeside HER 

Område og Producent

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

132730172_5116385428386465_2597347074348816956_o

Sono hedder familien og består af Martimo Sono, som står for logistik og hans passion er havearbejde og planter. Catarina Sono er salgschefen og den mest kreative af firkløveret. Antonio Sono er produktchefen og har en forkærlighed for Japansk mad. Riccardo Sono er den der har taktstokken når der skal tages daglige beslutninger.

En ung og dynamisk vinfamilie med hver sin historie, men med en fælles historie, der skal fortælle hvor godt de laver deres vine og med hvilken kærlighed de har for terroir og miljø.