4,0 vivino

Cantina Borga - "EMMA" - Manzoni & Traminer druer - Trevenezie - IGT

175,00 kr
  • Køb 3 for 150.00 pr. fl. og spar 15%

 

"Emma the girl"

En fantastisk vin produceret over 18 måneder på henholdsvis Traminer druen og den lokale Manzoni drue. Bare duften fortryller dem, der møder vinen, overbevisende, berusende og intens.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
Dyrkningsmetodeøko & veganer
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerManzoni, Traminer
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År2018
Alkohol13,5 %
Vivino4,0
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Intens og lys strågul farve. Elegancen af ​​intense aromaer minder om eksotiske frugter og citrus, hints af rosenvand, jasmin, let toast og hints af citroncreme.

tabs-icon2 Smag

Friske og krydrede noter med en lang finish, der inviterer til endnu en slurk.

Beskrivelse

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

Sono familien laver super autentiske vine, som smager af druer og som skabes af den fine jordbund som er i området, Alle vingårdens vine er foriøvrigt veganer certificeret, hvilket betyder at der ikke bruges animalsk gødning og eksempelvis ikke æggehvider til at klarer druemosten.

Borga er en måde at intuitere ting på, ved at bruge sine hænder til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft. Fra Sauvignon til Prosecco, elskede internationale klassikere overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso, Familien lægger erfaring og følelser i hvert glas.

Borga ejer 33 hektar vinmarker, der ligger 6 meter over havets overflade på sletten i kommunen Chiarano, hvor jorden består af sand, ler og silt. Godset er kendetegnet ved små grunde dedikeret til dyrkning af valnødder og popler.

Man dyrker et generøst land, rig på vand og mineraler som bor, fosfor og kalium, som Piave-floden og dens bifloder altid har leveret. Planter gror langs bredden af ​​Livenza-floden, der krydser vingårdens territorium, som er omgivet af gamle skove som Olme i Cessalto.

I slutningen af ​​høsten tages de friskplukkede druer i kælderen og afstilkes. Før presning udføres en kryomaceration af huden ved 5-8 ° C i ca. 8 timer for at udvinde de primære aromaer. De således opnåede knuste druer, tilsat den udvalgte gær, startes til gæring, som finder sted ved en kontrolleret temperatur mellem 16 og 18 ° C, i omkring 10 dage. - Den hvide Manzoni ældes i barrique og tonneau (egetræsfade) i 18 måneder, mens Traminer hviler i stål. Når blandingen er opnået, fortsætter ældningen i flasken i mindst 4 måneder.

Vingårdens hjemmeside HER 

Område og Producent

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret, mnt på den måde, at deres vine virkelig smager af druens typicitet. Vingården har dyrket vin siden 1940.

132730172_5116385428386465_2597347074348816956_o

Sono hedder familien og består af Martimo Sono, som står for logistik og hans passion er havearbejde og planter. Catarina Sono er salgschefen og den mest kreative af firkløveret. Antonio Sono er produktchefen og har en forkærlighed for Japansk mad. Riccardo Sono er den der har taktstokken når der skal tages daglige beslutninger.

En ung og dynamisk vinfamilie med hver sin historie, men med en fælles historie, der skal fortælle hvor godt de laver deres vine og med hvilken kærlighed de har for terroir og miljø.

Borga er en måde at intuitere ting på, at bruge hænderne til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft.
Fra Sauvignon til Prosecco, internationale klassikere elsket overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso. Vingården og familien putter erfaring og følelser i hvert glas.