3,8 vivino

Cantina Borga - Sauvignon Blanc - IGT Trevenezie

110,00 kr
  • Køb 3 for 85.00 pr. fl. og spar 23%

 

"Sauvignon class"

Som alle de andre vine vi har fra vingården Borga i Veneto, så formår de 4 vinmagere, at få kendetegnene fra Sauvignon Blanc druen ned i flasken. De andre vine fra forskellige hvidvinsdruer, formår også at have kendetegnene fra de druer som er forælder til vinen. Virkelig value for money vine....

TypeHvidvin
Indhold i CL75
Dyrkningsmetodebio. øko, veganer
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerSauvignon Blanc
God TilBløde Oste, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År2021
Alkohol12,5 %
Vivino3,8
120 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Bleg strågul med sarte grønlige refleksioner. Duftende veldefineret og fører til en række citrusfrugter, cederskal, hvid fersken. Alt omgivet af hyldeblomst, appelsinblomst og friske noter af aromatiske urter

tabs-icon2 Smag

Den dynamiske smag svarer til citrusopfattelsen af ​​duften, med en fremragende balance.

Beskrivelse

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

Sono familien laver super autentiske vine, som smager af druer og som skabes af den fine jordbund som er i området, Alle vingårdens vine er foriøvrigt veganer certificeret, hvilket betyder at der ikke bruges animalsk gødning og eksempelvis ikke æggehvider til at klarer druemosten.

Borga er en måde at intuitere ting på, ved at bruge dine hænder til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft. Fra Sauvignon til Prosecco, elskede internationale klassikere overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso, Familien lægger erfaring og følelser i hvert glas.

Borga ejer 33 hektar vinmarker, der ligger 6 meter over havets overflade på sletten i kommunen Chiarano, hvor jorden består af sand, ler og silt. Godset er kendetegnet ved små grunde dedikeret til dyrkning af valnødder og popler.

Man dyrker et generøst land, rig på vand og mineraler som bor, fosfor og kalium, som Piave-floden og dens bifloder altid har leveret. Planter gror langs bredden af ​​Livenza-floden, der krydser vingårdens territorium, som er omgivet af gamle skove som Olme i Cessalto.

Efter høsten føres de friskplukkede Sauvignon Blanc druer til kælderen. Afstamning og blød presning følger. Druemostens friløb, tilsat de valgte gær, begynder at gærer, som finder sted ved en kontrolleret temperatur mellem 16 ° og 18 ° i ca. 10 dage - Den færdige vin hviler i betontanke, hvor den raffineres i 5/6 måneder inden aftapning.

Vingårdens hjemmeside HER 

Område og Producent

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret, mnt på den måde, at deres vine virkelig smager af druens typicitet. Vingården har dyrket vin siden 1940.

132730172_5116385428386465_2597347074348816956_o

Sono hedder familien og består af Martimo Sono, som står for logistik og hans passion er havearbejde og planter. Catarina Sono er salgschefen og den mest kreative af firkløveret. Antonio Sono er produktchefen og har en forkærlighed for Japansk mad. Riccardo Sono er den der har taktstokken når der skal tages daglige beslutninger.

En ung og dynamisk vinfamilie med hver sin historie, men med en fælles historie, der skal fortælle hvor godt de laver deres vine og med hvilken kærlighed de har for terroir og miljø.

Borga er en måde at intuitere ting på, at bruge hænderne til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft.
Fra Sauvignon til Prosecco, internationale klassikere elsket overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso. Vingården og familien putter erfaring og følelser i hvert glas.