3,5 vivino

Chateau Monsan Estebe - AOC Bordeaux Superieur

110,00 kr

 

"To the Right"

En Bordeaux Superieur kan komme mange steder fra I bordeaux. Denne kommer fra landet mellem havene eller rettere de to floder, der som en kile skærer sig ned mellem Entre Deux Mers. En dejlig vin, som undervurderes af mange.

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandFransk
OmrådeBordeaux
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
DruerMerlot
God TilGrillede retter, Rødt Kød
År2018
Alkohol13,5 %
Vivino3,5
12 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Temmelig dyb rubinrød farve. Smuk, kraftfuld næse af velsmagende sorte frugter. Fyldigt og fedt angreb på ganen, med god volumen og meget velafbalanceret.

Beskrivelse

Det er en vin som er produceret af 100 % Merlot, hvilket giver en fin dybde og blødhed. Høsten foregår mekanisk ved fuld modenhed og kold maceres i 4 til 5 dage i hvilket tidsrum vinen får en flot farve og tanninerne er i balance. Gæringen er relativ lang, over 25 dage.

Se en video, hvor vinen anmeldes HER og se vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

2019 : Médaille d’Argent Concours mondial des Féminalise 2021

2018 : Médaille d’Or Concours mondial des Féminalise 2019

2016 : Médaille d’Or Concours International Gilbert & Gaillard 2017

2015 : Médaille d’Argent Concours International de Lyon 2016

Område og Producent

Vi er et par kilometer fra Bordeaux og her finder vi vingården, hvis udvikling skyldes Régis og Hervé Grandeau's fælles passion for kvalitetsvine.

De 55 hektar Château Lauduc er etableret på skråningerne, overvejende ler-kalksten og gruset, den højeste i byen Tresses, ti kilometer fra centrum af Bordeaux. Chateauet er moderslot til denne vin, hvis vinmarker ikke er langt fra Lauduc.

Mod syd er den, som traditionen foreskriver, beplantet med ædle druesorter; mest 70% Merlot, som giver blødhed, 20% Cabernet-Sauvignon til den fyldige side, 8% Cabernet-Franc for finesse, suppleret med 1% Malbec og 1% Petit Verdot.

I dag er den 115 hektar store vingård, certificeret High Environmental Value, spredt over 8 kommuner i Entre Deux Mers