4,2 vivino

Chateau Lagrange - 3 cru. - St. Julien - Bordeaux

625,00 kr

 

"New born"

I firserne hvor deres ærbødige vinhandler blev uddannet i Bordeaux, var Chateau lagrange bestemt ikke kendt for fremragende vine, men i dag ser det helt anderledes ud. Vi har fået fat i noget af deres vin og sælger det til en god åris, når man tager i betragtning, af den super kvalitet der nu findes i glasset.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeSt. Julien
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Tør
DruerCabernet Sauvignon, Merlot
God TilRødt Kød, Vildt
År2010
Alkohol13,5 %
Vivino4,2
tabs-icon1 Duft

Dyb og intens farve, aromaer af rød og sort frugt, ristede og vanilje. 

tabs-icon2 Smag

meget fast i munden og øges med en ekstraordinær tannisk rigdom. Kraftfulde, glatte og harmoniske tanniner.

Beskrivelse

Médoc er uden tvivl stedet, hvor Cabernet Sauvignon bedst udtrykker sin karakter. Når denne druesort plantes i slottets dybe grusbundne jord, udgør den selve rygraden i vinen og sikrer dens store lagringspotentiale. Den største af vingårdens vinmarker er forbeholdt denne elite drue, der dækker 67% af godset. Med hensyn til Merlot klarer denne tidligere sort sig meget godt på slottets køligere jorder, hvilket udgør 28% af vingården. Derefter, for den sidste touch, øges kompleksiteten af ​vinen med de 5% af Petit Verdot, der er plantet på den mest prestigefyldte jord.

 2010 årgangen var en usædvanlig kombination af tør luft og kulde. Enestående solskin fra maj til slutningen af ​​oktober. Vækstcyklussen aftog i løbet af de sidste uger på grund af den tørke, der førte til en sen plukning. En årgang præget af en enestående koncentration af tanniner med ekstrem finhed.

Se vingårdens hjemmeside HER - Hvor ligger slottet, se HER

Hvad anmelderne siger
price_qpr
God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 36% mere.
most_user_rated
Populær blandt Vivino brugere. Mere end 1700 bedømmelser
Område og Producent

Den japanske gruppe, Suntory, erhvervede domænet i 1983 og  købet blev underskrevet af Suntory's præsident, hr. Keizo Saji.

Marcel Ducasse blev derefter ansat sammen med Kenji Suzuta for at gennemføre den komplette omstrukturering af vingården og en spektakulær renovering af hele ejendommen. Dette første skridt var med til at markere genfødslen af ​​CHÂTEAU LAGRANGE.

Efter tyve år med dedikeret arbejde såvel som menneskelige og tekniske investeringer havde Lagrange igen fundet anerkendelse i branchen.

I dag har et ny tandem, Matthieu Bordes og Keiichi Shiina, overtaget denne søgen efter den fremragende karakter som 3 cru vin bør have. En anden fase af investeringer begyndte med 2008-årgangen, hvilket gav Lagrange de tekniske midler til at følge deres ambitioner: Produktionen af ​​raffinerede, elegante og udtryksfulde vine i den bedste Saint-Julien-stil. Der har også været en udvikling af produktionsmetoder mod en større bevidsthed om miljøet og den økologiske indvirkning på ejendommen.

Denne filosofi afspejles ikke kun i respekten, der vises for domæneets historie, og pleje af dets virkelig usædvanlige Terroir, men også i de unikke oplevelser, der deles over hele verden omkring et glas af Lagranges vin.