3,9 vivino

Le Plan des Moines - "Cotes du Rhone Villages"

125,00 kr
  • Køb 6 for 99.50 pr. fl. og spar 21%

 

"The universal"

Fra nord til syd bevæger sig kæmpefloden Rhone. Langs denne findes nogle af verdens bedste vinmarker. Der findes ekstremt dyre vine, men det er også her, man kan finde små perler til næsten ingen penge. Vi synes selv denne vin er en af dem

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandFransk
OmrådeCôtes du Rhône
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerCarignan, Grenache, Syrah/Shiraz
God TilDansk Julemad, Grillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød, Vildt
År2020
Alkohol14,5 %
Vivino3,9
120 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en flot vin med intens rødlilla farve, kompleks duft af kryddernelliker og lakrids

tabs-icon2 Smag

blød og rund smag af marmelade, brombær, peber og kanel, bløde tanniner samt en lang og frisk eftersmag.

Beskrivelse

Le Plan des Moines dyrker, høster og vinificerer deres druer på den mest naturlige måde med stor respekt for miljø, omgivelser og de forskellige terroirs udtryk.
Alle vinene fra Le Plan des Moines er vinificeret og tappet hos Le Plan des Moines.

Vinen er produceret af håndplukkede druer og uden brug af animalske proteiner.

Syrah-druerne har været lagret på franske egetræsfade i 4-6 måneder og derefter 6-12 måneder på cementtanke. De andre druer har udelukkende været lagret på cementtanke. 50% Grenache, 35% Syrah og 15% Carignan. Vinen er all-round. Kan du lide fyldige vine er det vinen for dig og samtidig er det en vin som kan bruges til et væld af madretter. Sågar også retter hvor det er svært at parre rødvin, såsom dansk julemad.

Se vingårdens hjemmeside HER - En fin video fra det nordlige Rhône HER

 

Område og Producent

Tre venner, Daniel, Thierry og Claude med næsten tres års kombineret erfaring inden for vinhandel, mødes med ét mål: producerer fantastisk, ægte og naturlige Rhône-vin ... 

I 2011 blev LE PLAN DES MOINES født, da vennerne fandt og valgte deres første vingård i appelationerne Côtes du Rhône og Côtes du Rhône Villages. LE PLAN DES MOINES er beliggende mellem Remoulins og Avignon. Man høster og vinificerer druerne på den mest naturlige måde, idet de respekterer miljøet og  udtrykket af deres jordbunde. Alle vin fra LE PLAN DES MOINES vinificeres og tappes på ejendommen for at undgå transport af druer eller bulk.

 Thierry Pommet medejer af Le Plan des Moines

teaserbox_39040033

Thierry startede som sommelier, og har de sidste 15 år eksporteret vin rundt om i verden. Han fører tilsyn med det europæiske og amerikanske marked samt er involveret i blandingen af ​​vinene.

Daniel Orsolini medejer af Le Plan des Moines

teaserbox_38986318Daniel har 20 års erfaring med både at købe og sælge vin internationalt. Har ansvaret for det asiatiske og amerikanske marked såvel som den daglige drift.

Claude Serra , vinmager

teaserbox_38986256Claude, en erfaren vinproducent og oenolog (professor Montpellier University), kontrollerer vinproduktionen, vinfremstillingen og aftapningen af ​​vinene.