FADANDEL I 200 LITER EX THY WHISKY FAD MED ROM DESTILLERET PÅ FOURSQUARE, BARBADOS (Nænsom sødet) - Hver andel får 6 fl. - KLIK PÅ BILLEDE OG LÆS MERE

2.500,00 kr

 

"ROMFAD HIGH CLASS EDITION - FAD No 5"

Få 6 fl. meget eksklusiv rom fra det berømte Foursquare Destilleri på Barbados. Nænsom sødet med den fineste rørsukker (Muscovado) og modnet færdig på 200 liters fad fra berømte THY WHISKY. Romflaskerne bliver med egen etikette (navn, nr. og årstal) Rommen bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 30 til 36 mdr. fra marts 2022.

SE ALLE VORES FADANDELE HER

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
LandBarbados
33 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

  • 6 flasker 50 cl* rom fra det berømte destilleri Foursquare på Barbados. 
  • Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flaskerne ved aftapning.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (sendes eller afhentes som aftales)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. (første fadejerdag er 18 oktober kl. 19.00 i Wineboutique og næste i foråret 2024)

---- Invitation til fin middag i Wineboutique med alt betalt. (værdi 500 kr. - i forbindelse med udgivelsen)

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere. 

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks - opgiv ved ordre at man er medlem)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen er samme destillat, som mærket REAL MCCOY WHITE og som er en af de bedste hvide rom der findes. Når rommen kommer til os, har den formodnet på Barbados i mindst 3 år. Allerede nu har rommen udviklet en behagelig vanilje, subtil egetræ og muskatnød. Yderst elegant duft! Smagen af flødekaramel, vanilje, kokos og marcipan er yderst velbalanceret af en hvid rom at være. Vi færdigsøder nænsomt rommen med Muscovado rørsukker inden aftapning. Dette er en del af vores "HIGH CLASS MATURED" og er til den ultimative romnyder og samler.

FAD

  • 200 liters ex Bourbon fad, hvorpå der har modnet THY WHISKY - Destilleriets edition "STOVT" har været på fadet og før det var fadet lagret med Thisted Bryghus's "Limfjordsporter".
  • Modnings tid forventes af være 30 til 36 måneder fra påfylding i marts 2022 (Der kan stadig købes andele derefter. Prisen stiger 10 % hver 3 måned fra 1 maj 2022)

ROM

  • Hvid Real Mccoy rum, som er destilleret på Foursquare dist. på Barbados
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket på øen.
Område og Producent

Foursquare Rum Distillery ligger på en tidligere sukkerplantage, der går tilbage til cirka 1720, på den lille caribiske ø Barbados. Destilleriet blev genåbnet af Seale-familien i 1996, destillationsoperationer og blending ledes i øjeblikket af Richard Seale, som er 4. generation på destilleriet.

Exceptional Cask Selections repræsenterer de unikke og sjældne tilbud fra Foursquare Rum Distillery, som Richard har håndvalgt - hans personlige projekter bliver først frigivet, når han føler, at de er af enestående kvalitet. Disse er enestående og er kun tilgængelige i en begrænset periode og viser virkelig unikke tilgange han har til både blanding og modning af rom.

"For at drikke Foursquare Rum skal man kun have en drøm om at smage på nogle af de fineste ting, som penge kan købe ..." - Warren Bobrow, Forbes.com "Jeg tror, ​​at dette destilleri er Pappy of Rum" - Fred Minnick, forfatter til “Rum Curious””

foursquare_cover