FADANDEL i 300 LITER EX PORTVINSFAD M/ ROM FRA FOURSQUARE, BARBADOS /SERRALLÉS PUERTO RICO (Nænsom sødet) - Hver andelshaver får 6 fl. - KLIK PÅ BILLEDE OG LÆS MERE

3.150,00 kr

 

"ROMFAD LUKSUS EDITION - FAD No 6"

Få 6 fl. meget eksklusiv rom fra det berømte Foursquare Destilleri på Barbados og det lige så berømte destilleri Serrallés på Puerto Rico. Nænsom sødet med den fineste rørsukker (Muscovado) og modnet færdig på 300 liters fad fra en af de bedste portvinsvingårde DALVA. Romflaskerne bliver med egen etikette (navn, nr. og årstal) Rommen bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 30 til 36 mdr. fra marts 2022.

SE ALLE VORES FADANDELE HER

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
5 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

  • 6 flasker 50 cl* rom fra det berømte destilleri Foursquare på Barbados og Destilería Serrallés på Puerto Rico.
  • Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flaskerne ved aftapning.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (sendes eller afhentes som aftales)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. Der kan denne aften også smages på diverse hylderom, kaffe, chokolader, knas etc. ( Næste fadejeraften er i foråret 2024)

---- Invitation til fin middag i Wineboutique med alt betalt. (værdi 500 kr. - ej programsat)

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks - Husk at opgive at man er medlem)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen er samme destillat, som mærkes REAL MCCOY WHITE og som er en af de bedste hvide rom der findes. Når rommen kommer til os, har den formodnet på Barbados i mindst 3 år. Det samme har rommen fra Serrallés, som er på hele 75,5% alkohol når den kommer til os. Vi færdigsøder nænsomt rommen med Muscovado rørsukker inden aftapning og vander den stærke rom ned til ca. 40-43%. Dette specielle fad er en del af vores "HIGH CLASS MATURED" og er til den ultimative romnyder og samler.

FAD

  • 300 liters ex Portvinsfad, hvorpå der har modnet fin årgang 2007 Portvin fra Dalva i 13 år.
  • Modnings tid forventes af være 30 til 36 måneder fra påfylding i marts 2022. (Der kan stadig købes andele derefter. Prisen stiger 10 % hver måned fra 1 maj 2022)

ROM

  • Hvid Real Mccoy rum, som er destilleret på Foursquare dist. på Barbados
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket på øen.
  • Rom som er destilleret på Puerto Rico af berømte Serrallés, også på melasse
Område og Producent

Foursquare Rum Distillery ligger på en tidligere sukkerplantage, der går tilbage til cirka 1720, på den lille caribiske ø Barbados. Destilleriet blev genåbnet af Seale-familien i 1996, destillationsoperationer og blending ledes i øjeblikket af Richard Seale, som er 4. generation på destilleriet.

Exceptional Cask Selections repræsenterer de unikke og sjældne tilbud fra Foursquare Rum Distillery, som Richard har håndvalgt - hans personlige projekter bliver først frigivet, når han føler, at de er af enestående kvalitet. Disse er enestående og er kun tilgængelige i en begrænset periode og viser virkelig unikke tilgange han har til både blanding og modning af rom.

"For at drikke Foursquare Rum skal man kun have en drøm om at smage på nogle af de fineste ting, som penge kan købe ..." - Warren Bobrow, Forbes.com "Jeg tror, ​​at dette destilleri er Pappy of Rum" - Fred Minnick, forfatter til “Rum Curious””

foursquare_cover

Den anden rom der kommer på fadet er fra Destilería Serrallés på Puerto Rico i Caribien. et hypermoderne romdestilleri som den dag i dag stadig er familieejet. Igennem seks generationer har familien Serrallés stået bag destilleriet, som producerer øens bedste rom.

Udover at destilleriet laver skøn rom, så står de også i spidsen for den grønne omstilling i rombranchen. I 2001 sluttende Roberto Serrallés sig til virksomheden efter at have læst en ph.d. i miljøvidenskab. Han optimerede herefter destilleriet og har nu gjort det til et af de grønneste destillerier i verden. I dag er Roberto bestyrelsesmedlem og Vice President of Business Development i virksomheden, og fungerer som miljøkonsulent for andre destillerier som ønsker grøn omstilling.

Fra destilleriet får vi en meget fin rom på 75,5 % som blandes med den fine rom fra Foursquare destilleriet og dette giftemål kommer til at blive til en fantastisk rom, som ikke findes andre steder i verden.