4,0 vivino

Duchetti - Puglia IGT - Sangiovese/Primitivo

98,00 kr
  • Køb 6 for 68.00 pr. fl. og spar 31%

 

"Il mariage"

Vi har fundet en rigtig reklamevin i Puglien, som er den italienske hæl. Value for money er temaet her.

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådePuglien
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Halv Tør
DruerPrimitivo, Sangiovese
God TilLyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
Alkohol13,5 %
Vivino4,0
120 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Markant duft af modne bær

tabs-icon2 Smag

Meget frugtagtig og intens lang smag

Beskrivelse

Vi har over 1000 forskellige vine i Wineboutique, men vi holder af at have 4 til 5 typer som vi kalder vores "Husets Vine". Vine som vi har brugt måneder på at finde, da det kan være svært at finde rigtig god kvalitet når man kommer et godt stykke under 80 kr. for en flaske. Vi har smagt og smagt, duftet, ventet, spist mad til vinene og så pludselig finde vi en god vin. - Duchetti fra Puglien er en sådan vin og er nu at finde som en fast "Husets Vin". - Den skønne blanding af fuldmodne Primitivo og Sangiovese druer giver en meget elegang og frugtig vin. Vi har valgt en vin med moderat alkohol %, for at få mere elegance og flere noter frem.

Vinen er fantastisk sammen med alle former for pastaretter, også med tomater, til hvilke mange vine ikke passer. Kalv og oksekød vil også være fin hertil.

Se en video fra Puglien HER og vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Rocca -familien har arbejdet i vinsektoren siden 1880, året hvor "Vinicola Rocca" blev grundlagt af forfaderen Francesco. Respekt for tradition og passion for vin kombineret med engagement i vingården er de drivende værdier, der har etableret sig i løbet af 5 generationer. Den stadig mere internationale tilgang og opmærksomhed på markedets behov, samtidig med at man respekterer terroiren og produktets typiske karakter, er grundlaget for virksomhedens vækst. Den prestigefyldte gård i Puglia, den moderne vingård i Agrate Brianza og den historiske Dezzani -vingård i Piemonte er komponenterne i en dynamisk, fleksibel og stærkt knyttet til dens rødder. Vores vine har været værdsat i årevis på de mest krævende internationale markeder og nåede over 40 lande rundt om i verden i dag.

Angelo-Rocca-et-Figli-672x372