3,9 vivino

Champagne Quenardel - Demi-sec - Montagne de Reims - (til kransekagen)

350,00 kr

 

"The best value"

Fra det lille vinhus i Champagne, Quenardel & Fils har vi fået deres demi-sec. En Champagne til nyderen som gerne vil have sødme i sine bobler..

TypeChampagne, Mousserende
Indhold i CL75
LandFransk
OmrådeChampagne
FyldeFrisk, Frugtig, Let Sødlig
DruerChardonnay
God TilAperitif, Asiat. retter, Bløde Oste, Chokolade/konfekt, Dansk Julemad, Dessert, Faste oste, Kryd. retter, Lyst Kød, Milde oste, Skaldyr, Skimmel Ost, Stærke Oste, Sushi
Alkohol12 %
Vivino3,9
12 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

En ægte reference for huset, den aromatiske palet og elegance af denne vin markerer Quenardel-stilen. Dens næse er meget fin med noter af hvide blomster og citrusfrugter. Dens friskhed og præcision, samt sødme gør den til den ideelle ledsager til en aperitif, men også til det søde køkken

Beskrivelse

Quenardel-champagneserien er en smuk, smuk fortolkning af det geniale terroir i Grand Cru-byen Verzenay i Montagne de Reims. Hvidkridtede marker i skyggen af bjergene og håndholdt vinmageri af Nadine Gublin i kælderen. Det er familien Labruyère, der har overtaget det flere hundrede år gamle familiedomæne og ambitionen er at lave best buy-champagne, der leverer topkvalitet til menneskepris.

Vinificering:

Fraktioneret presning efter reglerne i Champagne-metoden, efterfulgt af bundfældning, alkoholisk gæring i karret og malolaktisk gæring, før den hviler i karret i et par måneder til trækning og anden gæring. Hustes vine drager fordel af langvarig modning med mindst 3 år i kælderen. Her der tilsat en dosage så Champagnen fremtræder halvsød. Kan derfor bruges til kransekage og andet sødt bagværk

Se vinhusets hjemmeside HER - Se en video fra Champagne HER

Hvad anmelderne siger

2 guldmedaljer af Gilbert & Gaillard

gilbert & amp; medalje Gaillard

Område og Producent

Oprindelsen til godset dateres tilbage til det 19. århundrede med opførelsen af ​​dets storslåede hvælvede kældre i 1820 og produktionen af ​​godsets første flaske champagne af Alfred Ravez i 1863. Ravez-familien var den første familie, der ejede godset.

En Ravez-pige giftede sig med en Quenardel lige før Anden Verdenskrig, inden hun fødte i 1938 Francis Quenardel, der sluttede sig til sin far i Verzenay i 1956 for at arbejde sammen med ham på kun 60 hektar vinstokke. Champagne Quenardel et Fils blev født ...

Han overtog endeligt i 1965 efter at have plantet vinstokke på mange kvalitetsjorde omkring Reims for endelig at nå op på 7 hektar. Francis købte huset i Place Carnot og kældre i 1989 af sin fætter Jean-François Ravez. En af hans tre døtre, Christel, giftede sig med Jean-Christophe Faucomprez i 1980'erne, og parret overtog den nuværende ejendom og dens 7 hektar i 1993. 21 år senere overlod familien Quenardel-Faucomprez nøglerne til sine terrasser til Labruyère-familien. .

En af de traditioner, som man forsvarer, er den langvarige modning af alle deres cuvéer. Eksempelvis forlader deres vin først kælderen efter 5 års stille hvile i deres historiske kældre.

I dag ønsker man at bringe dette område blandt eliten inden for Champagne Harvesters-Handling ved at kombinere traditioner, banebrydende vinfremstilling og plotvalg, der fremhæver hver af deres vinmarker.