Dalva Port - Colheita 1985

595,00 kr

 


'Best buy port 1985'


Portvine er trenden i øjeblikket. Efter at have siddet i bagfeltet, er populariteten for de ædle dråber taget til. Vi får hele tiden nye årgange, men skifter også tit ud, da det er et volantilt marked for årgangsport.

Læs mere
Type Hedvine
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Portugisisk
Fylde Blød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Let Sødlig
druer Tinta Roriz, Touriga Nacional
God Til Dessert
År 1985
Alkohol 20 %
Vivino 4,4
Beskrivelse

Detaljer

C. Da Silva (Dalva) Er et traditionelt Portvinshus, som er grundlagt 1862. Dalva er kendt for sine vine over hele verden og missionen er at producere høj kvalitets port, med høje moralske standarder til at beskytte deres brand.

Dalva er især kendt for sine Colheitas, som er en Tawny port fra et enkelt år.

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

Intense og fin aroma, som kommer efter at denne og de andre Colheitas ligger på fad i 6 til 8 år. I duften findes mandel, hasselnød, figen og honning, smagen er kraftig og meget attraktiv. Eftersmagen er ligeså intens med masser af krydderi og tørret frugt. Server denne port ved 12 til 13 gr. Du kan servere den til alle typer desserter og specielt desserter som er tilberedt med æg eller nødder
Område og Producent

Detaljer

I 1933 ankom Clemente da Silva fra Brasilien til Portugal for at fuldføre en livslang drøm om at lave kvalitetsvine og derved få succes, som kunne og ville følge ham resten af livet. Mulighederne var mange og da hans kones familie ejede et portvinshus, lå det lige for at købe sig ind i det, men af uransagelige årsager blev det aldrig til noget. Han ville hellere starte et firma fra bunden og med ekspertise, samt et pænt lager af ports fra familiens portvinshus, grundlagde han det nuværende hus. I dag er huset kendt verden over for sine årgangsports og det fortsætter med at sætte nye standarder.