Rødvin

Her finder du rødvine fra hele verden. Lige fra Barolo til bare gode vine. Lette Pinot Noir til kraftige Negroamaro og frugtsødlige Zinfandel. Vi handler direkte med de forskellige vingårde eller i samarbejde med andre vinhandlere, så historien bag vinen og gården kommer med vinen hjem til vores dejlige butik i Hadsten og videre ud til jer, der gerne shopper på nettet eller bruger hjemmesiden som inspiration. 

Læs mere...
Pris
kr  - kr
3,7 vivino
DomaineRieflLieuDitStrangenberg-20
4,3 vivino
CarloRevelloFigliBaroloConcavinmarken-20
4,1 vivino
BodegasFigueroTINUS2012RiberadelDuero-20
4,0 vivino
ChateauDeMelinSaintRomainRouge-20
4,1 vivino
ChateaudeMelinSantenay-20
225,00 kr
4,2 vivino
LaVoltaBaroloDOCGriservaViberti-20
4,2 vivino
VieuxChateauMazeratSaintEmilionGrandcru-20
4,3 vivino
CHLEVANGILEPOMEROL-20
1.500,00 kr
4,3 vivino
ChLaLagune3eGrandCruClass-20
3,9 vivino
NorasCannonaudiSardegnaDOCCantinaSantadi-20
3,9 vivino
ChCamensac20005cru-20
595,00 kr
4,2 vivino
DomaineChapuisCORTONGRANDCRULESPERRIRES-20

Shopper du her på siden, garantere vi dig sikker og hurtig ekspedition. Vi har samarbejde med PostNord, da vi ved, at deres bude, har stort lokalt kendskab. Ud af 1000 pakker, er det kun 4-5 der aldrig når frem eller er beskadiget og skulle disse ting ske, erstatter vi selvfølgelig altid.

Wineboutique ligger vægt på godt købmandskab. Derved kan vi give dig, de absolut bedste priser på vores rødvine. Wineboutique er en familiedrevet vinforhandler, hvor vi prioriterer, personlig service og kendskab til vores kunders smags præferencer.

På lager i Brøndby og ved butikken i Hadsten har vi altid 100.000 flasker vin & spiritus.

Rødvin, rødvin og atter rødvin drikkes af danskerne som aldrig før. Vinbønderne elsker at sælge til os danskere, fordi vi nyder mange flasker af de dejlige røde dråber. Italiensk rødvin er stadig et hit, men også i særdeleshed Spanien og Sydafrika går rent ind.

Trenden i disse år er økologi og naturvine. Senere bliver det nicheprodukter som veganer vine og vine hvor naturen spiller en større rolle. Bæredygtighed, respekt for naturen er målestokke.

Rødvine lavet på specielle druesorter bliver også mere og mere salgsbare. Sorter som måske kun findes lokalt. Disse druer og den rødvin der kommer heraf, plejer altid at være gode til den lokale gastronomi og det kan vi godt lide.

Rødvine fra lande som for bare 10 år siden ikke lavede specielt maget vin, vil de næste år træde mere frem på markedet. Engelske rødvine på ædle rødvinsdruer, danske rødvine og mange andre lande som ellers har ligget på grænsen til hvor det var muligt at dyrke rødvin, vil i den nære fremtid producere gode vine.

Klimaforandringerne har en stor del af skylden, men også bedre produktionsapparater og viden kommer vinbonden til gode.

Tag eksempelvis tyske rødvine. I dag er disse rødvine mange gange dybrøde og intense. Solen bager ned over de tyske vindistrikter og der laves sublim vin i næsten alle år, hvor at man før i tiden kunne være sikre på at 4-5 år i tiår ikke var gode vin år.

Rødvine der traditionelt kommer fra ret så varme steder har det derimod svære. Flere steder i Sydafrika, Spanien, Italien, Australien og Frankrig, samt lande i Nordamerika og Sydamerika oplever til tider store udfordringer med de tiltagende klimaforandringer.

Rødvin, hygge og samtale hører sammen i den danske folkesjæl. Mange aftaler er blevet til over et glas rødvin, men også mad og rødvin er uadskillelige partnere og det at finde vin til mad kan være svært.

Her i Wineboutique er vi eksperter i at finde rødvinen til din festmad. Send din menu på mail eller bedre kom forbi butikken og jeg vil anbefale vine til jeres fest, inden for det budget i har sat. Har I lyst til i ro og mag, at smage vinen inden i beslutter, kan I få en smagekasse med hjem. Når I så har smagt vinen, giver I besked om I er tilfredse eller om vi skal finde på noget andet.

Vi afholder rigtig mange arrangementer, hvor vi har fokus på mad og vin. Både i Wineboutique og ude i virksomheder, foreninger og hos private afholder vi arrangementer. Få gerne meget mere, at vide om det under smagninger-foredrag