- Beskrivelse
Enkeltmarks-barolo fra den lille mark Bergeisa i Barolo-kommunen, tæt op ad kendte cru som Brunate, Sarmassa, Zonchera og Cerequio. Der produceres kun 1500 flasker i alt. "Le Strette i Novello er alt for overset," skriver gastro.
- Hvad anmelderne siger
"Le Strette i Novello er alt for overset," skriver gastro.
- Område og Producent
Le Strette-vingården, der blev grundlagt i Novello i 1997, henter sit navn fra den gamle landsby, hvor den ligger, hvor den oprindelige smalle adgangsvej går forbi gamle huse, før den afslører en panoramaudsigt over de bedste vinmarker i Barolo- og Langhe-bakkerne.
Ejerne Mauro og Savio Daniele arvet den samme lidenskab for vin som deres forældre Giulio og Giuliana. Ved hjælp af Gino Lagorio og hans familie anerkendte de øjeblikkeligt potentialet i Novello kommunen, et område dedikeret til Nebbiolo-druesorten med dens værdsatte og berømte Barolo cru (Menzioni Geografiche Aggiuntive) [underregion med produktion specifikation]), ikke at glemme druesorterne Barbera, Dolcetto og Nascetta i Novellos kommune.
Deres arbejdsfilosofi er klar: At pleje disse indfødte vinstokke for at få frem karakteristikaene for druerne selv og i den region, hvorfra de kommer.
Fra underregionerne (MGA) i Bergera-Pezzole, Corini-Pallaretta og Bergeisa, der producerer Barolo, til Nascetta i kommunen Novello, der inkluderer vinmarker fra Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, bringer Le Strette-vingården værdien af region til de vigtigste italienske og oversøiske markeder.Den nye vingård, der blev afsluttet i 2002, er den perfekte blanding af tradition og modernitet, et fyrtårn for miljømæssig bæredygtighed kombineret med implementeringen af vinfremstillingsteknikker, der får mest ud af de forskellige sorter, der produceres.
UNI 11233 er den italienske standard, der implementerer principperne for landbrugsproduktion i overensstemmelse med den integrerede landbrugsmetode (nu konsolideret på europæisk og internationalt niveau), som gør det muligt at få et produkt (i dette tilfælde druen og derfor vinen) certificeret ved hjælp af miljømæssigt bæredygtige, sikre og sporbare metoder på alle trin i processen.
Dette er vigtigt for at tilbyde forbrugerne en sund, sund vin, der respekterer miljøet og er en ægte ambassadør for Langhe's store vine. Certificeret miljømæssig bæredygtighed: de vigtigste punkter. Dette praktiseres i høj grad på vingården