nyhed

Viberti - Barbera d'Alba "La Gemella" DOC Superiore

125,00 kr

 


"The Mother"


Maria er kone til Giovanni Viberti, en kvinde af ydmyg oprindelse, der yder et grundlæggende bidrag til virksomhedens og familiens vækst. Kok i over 50 år på familiens kro, alias Buon Padre, vedholdende mor og stor lidenskab for Barbera vine.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
druerBarbera
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2016
Alkohol14 %
Vivino3,9
Beskrivelse

Detaljer

I 2004 så Viberti hvor mange dejlige vinmarker der ellers var tilplantet med Barbera, blive tilplantet med Nebbiolo. En drue med mere økonomisk potentiale. Men ingen drue slår Barberas fantastiske koncentration, en klar og intens frugt duft og en syre som akkompagnere koncentrationen og kompleksiteten. Noget der gør vinen ektrem elegant og facinerende.

Vingårdens hjemmeside HER

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Blandt top 10% af alle vine i verden
I glasset

Detaljer

Det er en skøn rødvin med dyb rubinrød farve med et lilla skær og en delikat duft af modne frugter. Fyldig og let krydret frugtsmag med noter af kirsebær og blommer samt en lang og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

------Historien om Viberti Giovanni vingård begynder, da Cavalier Antonio Viberti køber Locanda of the Buon Padre. Året var 1923, da Antonio begyndte at producere vin i Buon Padres kælder. På det tidspunkt var Dolcetto, Barbera og Nebbiolo de 3 druer vinificeret alene af Cavaliere. I 1967 begyndte den anden søn Giovanni, assisteret af sin kone Maria, de første trin i den lille familiekælder.-----Tilstedeværelsen af ​​Maria bliver fundamental for vinkælderen og Buon Padre. En kvinde, der er direkte involveret i forberedelsen af ​​de italienske lokale madretter.-----I 70'erne vokser kælderen takket være de nye lokaler, hvor de begynder den første fermentering i cementtanke.-------I slutningen af 80'erne begyndte de første mikro-vinifications af de enkelte vinmarker. I dag Viberti Giovanni vingård fortsætter sin historie med dens tredje generation, som er Claudio, den yngste søn, som er direkte involveret i vinfremstilling og driftsstyring.--------Takket være sin fortid har den i dag en produktion af 120.000 flasker om året, lavet af et ungt og motiveret personale. biodiversitet.