4,2 vivino

La Volta Barolo DOCG riserva - Viberti

575,00 kr

 

"Bravo Barolo"

Denne Barolo er en Viberti huset's bedste og kommer fra vinmarken La Volta. I gode år lagre vinen i op til 46 måneder, fulgt op med 3 måneder i ståltank og 12 måneder i flaske for at vinen skal falde lidt til ro.

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådePiemonte
FyldeFadpræget, Fyldig, Kraftig, Tør
DruerNebbiolo
God TilBløde Oste, Stærke Oste, Vildt
År2010
Alkohol13,5 %
Vivino4,2
Duft

Det er en helt utrolig flot og elegant rødvin med lys rubinrød farve og en delikat og kompleks frugtduft.

Smag

Fyldig og let krydret smag med noter af modne frugter, skovbund og lakrids

Eftersmag

lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Viberti familien laver fantastiske vine og her har du muligheden for at drikke eller investere i 2010 årgangen, som er enestående. Vingården laver kun 130.000 fl om året og det er ikke mange flasker vi får og da slet ikke af denne fremragende barolo.

Se en fantastisk video fra vingården HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
Optræder i Vivino's 2017 Wine Style Awards: Italian Nebbiolo
 
Blandt top 1% af alle vine i verdenSe denne 
Område og Producent

Historien om Viberti Giovanni vingård begynder, da Cavalier Antonio Viberti køber Locanda of the Buon Padre. Året var 1923, da Antonio begyndte at producere vin i Buon Padres kælder. På det tidspunkt var Dolcetto, Barbera og Nebbiolo de 3 druer vinificeret alene af Cavaliere. I 1967 begyndte den anden søn Giovanni, assisteret af sin kone Maria, de første trin i den lille familiekælder. 

Tilstedeværelsen af ​​Maria bliver fundamental for vinkælderen og Buon Padre. En kvinde, der er direkte involveret i forberedelsen af ​​de italienske lokale madretter.

I 70'erne vokser kælderen takket være de nye lokaler, hvor de begynder den første fermentering i cementtanke. 

I slutningen af 80'erne begyndte de første mikro-vinifications af de enkelte vinmarker. I dag fortsætter Viberti Giovanni vingården sin historie med dens tredje generation, som er Claudio, den yngste søn, som er direkte involveret i vinfremstilling og driftsstyring. 

Takket være sin fortid har man i dag en produktion af 120.000 flasker om året, lavet af et ungt og motiveret personale.