Taylor’s Golden Age - 50 Years Old, Very Old Tawny Port - i smuk trækasse - Idé til den som fylder 50 år

1.995,00 kr

 

"Golden age Port"

Af alle portvinsproducenter råder Taylor’s over en af de største reserver af meget gammel egetræslagret portvin. Denne 50 år gamle Tawny Port er et blend af nogle af disse meget sjældne portvine, der er modnet på egetræsfade i fem årtier

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL75
LandPortugisisk
OmrådeDouro
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Halv Tør
Alkohol20 %
5 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Kastanje, kobberfarvet kerne med en lys gylden kant. De primære aromaer er elegante, rige og meget delikate. Noter af rom og rosin, nelliker, muskatnød og et strejf af knust sort peber. Svesker, kvæde og abrikos danser på din gane, mens skal af citron og appelsin leverer en friskhed af syrlighed for at balancere vinens rigdom.

tabs-icon2 Smag

Noter af brændt ananas, passionsfrugt og litchi balancerer smukt med den ristede kokosnød, mandler og butterscotch. Vinens tekstur og vægt omslutter ganen og afsluttes lyst, frisk og balanceret. Vinen bliver hængende i en evighed

Beskrivelse

Denne 50 år gamle Tawny Port er et blend af nogle af meget sjældne portvine, der er modnet på egetræsfade i fem årtier. Taylor’s Golden Age er en speciel samlerudgave, der kun frigives i meget begrænsede mængder. Druerne til denne 50 år gamle Tawny er dyrket i den østlige del af Dourodalen, hvor mange af de fineste vingårde og traditionelle kilder til de mest langtidsholdbare vine findes. Forud for blandingen er de enkelte vine blevet lagret i Taylor’s kældre på egetræsfade, der var specielt udvalgt og sat til side til formålet af firmaets team af eksperter. Efter et halvt århundrede på fad har denne enestående portvin nået sin “gyldne tidsalder” af modenhed - det punkt, hvor den opnår perfekt balance, en magisk kompleksitet og en forførende blødhed og intensitet.
Taylor’s Golden Age Very Old Tawny er den perfekte vin til at fejre et halvt århundrede med, hvad enten det er et 50-års jubilæum eller et vartegn på fem årtier.

Vingårdens hjemmeside Her og en lille video HER  - Se en video om denne portvin HER

Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

2470_1521809581