Fary Lochan Classic Gin - Danmark

295,00 kr

 

"Gin Family"

Fary Lochan er et dansk destilleri beliggende i landsbyen Farre ved Give. Her laves både kvalitets whisky, snaps og gin.

FARY LOCHAN DESTILLERI er først og fremmest et whiskydestilleri – men det udelukker jo ikke at man kan udvikle andre lækre produkter. Whiskyproduktion tager jo tid – lagring og modning tager mindst 3 år, og gerne meget mere – så for at udnytte ventetiden har vi lavet en bred vifte af gode alternativer.

Mellem vores andre spiritus varianter finder du blandt andet vores gin. Vi har lavet alle vores gin varianter lette og friske, så de klæder enhver hyggestund og sammenkomst.

Beskrivelse

    

Prøv Fary Lochan gin som er lavet efter egen opskrift. Den er lavet på enebær og indeholder blandt andet citrus og agurk, som giver en frisk og behagelig duft og smag.

Den kan både drikkes rent, men også med tonic og lemon, da den har en meget mild smag, hvor Fever-Tree indian tonic eller 1725 bestemt kan anbefales.

Se video fra Fary Lochan Her

I glasset
Denne gin som har ligget på meget små fade har smag og duft af citrus og agurk, som har ligget sammen med ginnen. Ginnen er meget mild og kan drikkes alene eller sammen med milde tonics
Område og Producent
I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009. Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! Nu produceres der som bekendt også snaps og gin