Fary Lochran Gin

Fary Lochran Gin
295,00 kr

Fary Lochan er et dansk destilleri beliggende i landsbyen Farre ved Give. Her laves både kvalitets whisky, snaps og gin.

Læs mere
TypeGin
cl70
LandDansk
Alkohol41,4 %
Beskrivelse

Detaljer

    

Prøv Fary Lochan gin som er lavet efter egen opskrift. Den er lavet på enebær og indeholder blandt andet citrus og agurk, som giver en frisk og behagelig duft og smag.

Den kan både drikkes rent, men også med tonic og lemon, da den har en meget mild smag, hvor Fever-Tree indian tonic bestemt kan anbefales.

Se video fra Fary Lochan Her

Område og Producent

Detaljer

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009. Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! Nu produceres der som bekendt også snaps og gin