3,7 vivino

Immortalis wines - Monastrell - Bullas - Murcia

149,00 kr
  • Køb 6 for 125.00 pr. fl. og spar 17%

 

"Bullas"

Udforsk vinen fra Bullas-distriktet i Murcia regionen. Denne middelhavsregion har en stærk historie med vinfremstilling, med over 200 traditionelle vingårde såvel som dets vinmuseum. Ud over at prøve kvalitetsvine, såsom den udsøgte Monastrell-røde, kan du nyde vingårdslandskaber og bygningsarv knyttet til vinkultur. En rigtig godbid for både dine øjne og din gane!

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandSpansk
OmrådeBullas
FyldeFyldig, Kraftig, Tør
DruerMonastrell
God TilGrillede retter, Kryd. retter, Rødt Kød, Vildt
År2021
Alkohol14 %
Vivino3,7
tabs-icon1 Duft

Levende lilla rød farve. Sorte frugter, krydrede aromaer og balsamico. Resultatet er meget frisk, rig, rund og mineralsk.

tabs-icon2 Smag

Levende lilla rød farve. Sorte frugter, krydrede aromaer og balsamico. Resultatet er meget frisk, rig, rund og mineralsk.

Beskrivelse

Bullas er traditionelt en rødvinsregion, men dens hvide og rosévine er også af fremragende kvalitet. Den røde druesort kaldet Monastrell er meget karakteristisk for Murcia og er den oprindelige sort af dens oprindelsesbetegnelse. Med kompakte klaser af små druer har den en meget intens blåviolet farve. Dens farve, bouquet, smag og kompleksitet giver disse vine deres karakter, samt egenskaber, der er gavnlige for vores sundhed.

Druesorten kan lide varmt, tørt klima og har små, tykskallede bær – lærebogskombinationen til at lave vine med intens farve og høje tanniner. Faktisk er det dens mundtørrende tanniner, der gav druen det franske kælenavn Étrangle-Chien (hundekvæleren). - Dyrkning af denne druesort anbefales ikke til vigneroner uden en stor portion tålmodighed. Vinstokkene tager flere år, før de begynder at producere frugt af nogen kvalitet – nogle gange kan der gå fem år, før en Mourvèdre-vinstok giver sin første høst. Sorten er også en sen modner, en af ​​de allersidste der bliver plukket.

Vingårdens vinmarker ligger i næsten 1000 meters højde og vinstokkene er mindst 45 år gamle. - Efter at have gennemgået en nøje udvælgelse og kun udvalgt de mest sunde druer, startede vinen gæringen. Denne vin byder på de typiske aromaer og smage af en ung vin, men med struktur nok til at modstå et kort ophold på fade, hvilket er med til at give den mere kompleksitet og finesse. - LAGRING: 6 måneder – fransk eg.

Vingårdens hjemmeside HER - Vinregionen Murcia HER

 

 

Område og Producent

Vingården Pago Aylés råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.

Vingården ejer også marker rundt om i Spanien, hvor de producerer vin under brandnavne som Aldeya og Immortalis. Disse to brands’ vine hører ikke under Vino de Pago klassifikationen. Det gør deres to signaturvine Senda de Leñadores og Cuesta del Herrero, derimod.

På vingården Immortalis er det: 

Inmaculada, Ana, Federico og Félix, som betragter Immortalis som deres måde at overføre passion for vin på. Hver Immortalis-vin har betydet et uforglemmeligt minde for dem.

 Deres vej slutter ikke her, da de fortsætter med at søge efter udødelige terroirs, og vi vil helt sikkert dele dem med dig.