3,9 vivino

CANTINA BORGA - "CATERINA" - REFOSCO/MERLOT/CABERNET IGT TREVENEZIE

195,00 kr
  • Køb 3 for 160.00 pr. fl. og spar 18%

 

"Caterina The girl"

En fyrrig rødvin som har fået økologisk kærlighed og en lang fadlagring. Druerne er en blanding af lokale Refosco, samt Merlot, Cabernet Franc.

TypeRødvin
Indhold i CL75
Dyrkningsmetodeøko & veganer
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
DruerCab. Franc, Merlot, Refosco
God TilGrillede retter, Rødt Kød, Vildt
År2018
Alkohol13,5 %
Vivino3,9
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Aroma af kirsebærsyltetøj, granatæblejuice og hindbær. Også noter af kanel, læder og sød tobak.

tabs-icon2 Smag

Smagen er fyldig, omsluttende og blød, med fyldige tanniner og fløjlsagtig. Tilfredsstillende finish, der inviterer dig til at tage en ny slurk.

Beskrivelse

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

Sono familien laver super autentiske vine, som smager af druer og som skabes af den fine jordbund som er i området, Alle vingårdens vine er foriøvrigt veganer certificeret, hvilket betyder at der ikke bruges animalsk gødning og eksempelvis ikke æggehvider til at klarer druemosten.

Borga er en måde at intuitere ting på, ved at bruge sine hænder til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft. Fra Sauvignon til Prosecco, elskede internationale klassikere overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso, Familien lægger erfaring og følelser i hvert glas.

Borga ejer 33 hektar vinmarker, der ligger 6 meter over havets overflade på sletten i kommunen Chiarano, hvor jorden består af sand, ler og silt. Godset er kendetegnet ved små grunde dedikeret til dyrkning af valnødder og popler.

Man dyrker et generøst land, rig på vand og mineraler som bor, fosfor og kalium, som Piave-floden og dens bifloder altid har leveret. Planter gror langs bredden af ​​Livenza-floden, der krydser vingårdens territorium, som er omgivet af gamle skove som Olme i Cessalto.

I slutningen af ​​høsten tages de friskplukkede druer i kælderen og afstilkes. De således opnåede knuste druer, tilsat den udvalgte gær, sendes til gæring, som foregår ved en kontrolleret temperatur mellem 24 og 26 ° C, i omkring 15 dage, heraf 10 i kontakt med skallerne. - Vinen lagrer i 18 måneder på egetræsfade og  fortsætter i flasken i mindst 4 måneder. Stor frugtsødme og for dem som kan li' fadlagret Zinfandel er dette en fin vin, som dog optræder lidt mere elegant.

Vingårdens hjemmeside HER 

Område og Producent

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret, ment på den måde, at deres vine virkelig smager af druens typicitet. Vingården har dyrket vin siden 1940.

132730172_5116385428386465_2597347074348816956_o

Sono hedder familien og består af Martimo Sono, som står for logistik og hans passion er havearbejde og planter. Catarina Sono er salgschefen og den mest kreative af firkløveret. Antonio Sono er produktchefen og har en forkærlighed for Japansk mad. Riccardo Sono er den der har taktstokken når der skal tages daglige beslutninger.

En ung og dynamisk vinfamilie med hver sin historie, men med en fælles historie, der skal fortælle hvor godt de laver deres vine og med hvilken kærlighed de har for terroir og miljø.

Borga er en måde at intuitere ting på, at bruge hænderne til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft.
Fra Sauvignon til Prosecco, internationale klassikere elsket overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso. Vingården og familien putter erfaring og følelser i hvert glas.