Barr Hill Hvid gin

550,00 kr

 

'Gin a la USA'

Todd Hardie var egentlig inkarneret biavler, men da ginbølgen skvulpede indover verden, udtænkte han idé om at implementere honning som en fast bestanddel af hans gindestillering.

TypeGin
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
Alkohol40 %
Beskrivelse

I 2010 går Todd sammen med Ryan Christiansen, som ejer et kommercielt hjemmebrænderi og de sætter skub i tingene. Siden da har deres to gin vundet medaljer overalt. Vi har nu begge deres gin i sortimentet. Enjoy them.....

Barr Hill hjemmeside    

I glasset
I næsen er den subtil og underspillet. En lille, sød og mild enebær note, indbydende, men ikke dominerende. Smagen er enkel og elegant. Det begynder med en masse af glathed, som en buket af blomsters sødme rammer dig. Enebærene kommer langsomt frem og efterlades med en blød sødme. Smagen efterlader et "det havde jeg ikke forventet", honning bryder stærkt frem, men den gør sig aldrig helt gældende. Det spiller sin rolle som et sødestof med en enkel elegance, tilfører rolige baggrundsnoter, der skærer kanten af enebærene, men alt imens den komplimenterer dem.
Område og Producent
Ginnen er en fejring af Barr Hills særlige forbindelse til landet og naturen. De bruger ren spiritus på korn, som et lærred til at tydeliggøre kombinationen af enebær og rå nordlige honning. Den rå honning er tilføjet lige før aftapning, og giver ginnen unikke blomstrekvaliteter, der varierer fra sæson til sæson og udvalg af blomster. Destilleriet ligger på bredden af Lamoille floden i det nordøstlige USA, rodfæstet i landbruget i Vermont.