Sælges kun i butikken

Gin Mare - Spanien

295,00 kr

 

"Mare ridt"

Folkene bag Gin mare, lader sig inspirere af middelhavets liv og kultur, samt mad og lokale bær og urter. I dag har det hele udviklet sig til en verdensomspændende bevægelse, hvor en Gin Mare og en tonic 1724 er tingen man drikker.

KunibutikJa
TypeGin
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
Alkohol43 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

De mange middelhavs urter i Gin Mare, gør at det ikke er mange tonics der er gode til denne gin, så derfor har man selv opfundet 1724, som ikke overdøver ginnens aroma og smag. 1724 er tillavet med kinin som er plukket i 1724 meters højde i Andesbjergene.

 

Beskrivelse

Nyd essensen af ​​Middelhavet med dine egne kreationer, overrask dine venner og bliv den bartender, som alle vil have omkring. Her har du et udvalg af opskrifter garanteret glæde. Hvad er din favorit? Del din #ginmarecocktail med os! Se Her

Område og Producent

Hver flaske Gin Mare er lavet på Gin mare's eget destilleri, et kloster fra det 13. århundrede, der ligger i en gammel fiskerlandsby mellem Costa Brava og Costa Dorada.

Hver flaske Gin Mare er unik. Smagssniveauerne for vores stjerneingrediens, arbequina oliven, ændres hvert år. Dette betyder, at hver destillation er et unikt kulinarisk kunstværk.

Gin Mare er lavet ved hjælp af traditionelle middelhavsrytmer og teknikker med den eneste hensigt at skabe en virkelig middelhavsgin. Alt dette opnås gennem en delikat macerationsproces, den uafhængige destillation af hver botanisk ingrediens og den uovertrufne oplevelse fra deres mester destiller.