Small Batch London dry Gin - Østersøens Brænderi - Bornholm

375,00 kr

 

"Lilly II"

Østersøens Brænderi beliggende på Bornholm er et ultra lille håndværksdestilleri. Af sådanne var der mange på Bornholm for mange mange år siden. Martin Hintze Seremet Kofoed laver her sine gin. Gin som er formet med kærlighed for den bornholmske natur, hvorfra han bliver inspireret og henter sine "botanicals".

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol40 %
12 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

I ginnen indgår der botanicals som enebær, koriander, angelikarod, citronskal, mynte og lakridsrod, samt hyldeblomst havtorn og stikkelsbær – hvilket giver en dejlig og ret markant sødme. Særligt den sur-søde bitre smag fra stikkelsbærrene komplimenterer enebærrene og giver en meget interessant frugtig bitterhed og dybde.

Beskrivelse

En spændende bornholmsk gin nyhed fra Martin Kofoed. Det er en klassisk london dry gin, som sært nok har en skæg sødme i sig. Der indgår bland andet mynte, stikkelsbær, havtorn og hyldeblomst i ginnen. En klar smag af Bornholm. En flot flaske som er præget med silketryk og en gammeldags korkprop.

Til Martins gin kan du bruge en ganske almindelig tonic og som et lille tips: et par gode dråber af disse HER

Besøg Martins hjemmeside HER 

Område og Producent

Martin Skriver:

Østersøens Brænderi – Baltic Sea Distillery er et lille håndværksdestilleri beliggende i det gamle slagteri ved Torvehal Bornholm i Rønne. Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.

Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. Jeg laver udelukkende små partier for at have tid og overskud til eksperimenter og indsamling af urter fra naturen.

Historien om Østersøens Brænderi starter for en del år siden, hvor jeg efter mange års interesse for eksklusiv spiritus, fik en drøm om at genskabe traditionen omkring de små bornholmske brænderier, som indtil for godt 100 år siden lå rundt omkring på øen. I starten af 2017 udlevede jeg drømmen og oprettede det lille håndværksdestilleri Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri.

Beliggende på Bornholm har jeg en uudtømmelig ressource af inspiration i den fantastiske natur øen er så kendt for. Jeg nyder og er konstant nysgerrig på at producere kvalitetsspiritus i små eksklusive partier med respekt for traditionerne. Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber. \Martin Hintze Seremet Kofoed.

0BA05999-979E-491E-8478-5950D803D1CB-768x1024