Carlo Revello & Figli - Barolo - Giachini vimarken

495,00 kr

 


'Enkeltmarks Barolo'


Du skal ikke byde for mange til bordet hvis du servere denne Barolo fra vinmarken Giachini. Der bliver rift om denne vin, som er dyrket på over 50 år gamle vinstokke.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Italiensk
Fylde Blød og Rund, Fadpræget, Frisk, Tør
druer Nebbiolo
God Til Bløde Oste, Lagrede Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød, Vildt
År 2011
Alkohol 14,5 %
Vivino 4,2
Beskrivelse

Detaljer

Giachini-marken har altid været Carlo Revellos yndlingsmark. En lille plet vest for Rocche dell’Annunziata, der ligner naboen i elegance, florale dufte og cremet luftighed, men som også har sin egen personlighed.

Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

Detaljer

93 Point international winereport

The 2012 Giachini Barolo is a drop-dead gorgeous showing in this vintage. This instantly opens with alluring aromas of ripe cherries and freshly sliced strawberries, followed by florals and sweet spices which all come together seamlessly in the glass. On the palate this well defined Barolo demonstrates a remarkable polished frame with outstanding overall depth, balance and finesse. This is already offering plenty of outstanding qualities and should continue to provide drinking pleasure as it evolves in bottle over the next decade and beyond. (Best 2017-2028)

I glasset

Detaljer

Dette er en ægte terroir vin. Æld gamle vinstokke, hvor druerne efter høst lagres i 50 % nye fade. En vin med vanvittig blødhed og en saft som giver en på opleveren.
Område og Producent

Detaljer

Elio Altares nærmeste disciple i La Morra har altid været de to Revellobrødre Carlo og Lorenzo. Nu har de delt deres vingård op i to, så deres vinuddannede børn ikke skulle slås om rorpinden på det oprindelige domæne. Det betyder, at Carlo Revello e Figli med tiden skal drives af Carlos to sønner, Erik og Niklas (han er svensk gift), der har 7,5 hektar af La Morras bedste marker at boltre sig på. At dømme ud fra domænets vine i debutårgangen 2012 bliver det en succeshistorie af rang: Saftdrivende vine med dyb, ren og balsamisk frugt, cremethed fra fadbehandlingen og markerede, men raffinerede tanniner er husets – og Carlos – kendetegn.