TAYLOR'S CORONATION PORT - Special edition i forbindelse med Kong Charles's kroning

4.995,00 kr

 

"The Crown"

For at markere kroningen af ​​Hans Majestæt King Charles III den 6. maj, 2023, har Taylor's afsat en meget begrænset mængde Very Very Old Tawny Port til aftapning som en begrænset udgave til minde.

TypePortvin
Indhold i CL75
LandPortugisisk
OmrådeDouro
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Let Sødlig
God TilAperitif, Bløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
Alkohol20 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Farve af mørk te omkranset af en krone af gult guld. Subtile olivengrønne højdepunkter på kanten er bevis på vinens store alder. Næsen er majestætisk og sikker. Flere sammenflettede dimensioner og lag af smag har udviklet sig gennem årtiers lagring på egetræsfade. En baggrund af cedertræ, balsamico aroma giver vinen en frisk, løftet karakter. Dette overlejres af varmere noter af butterscotch, marcipan og vanilje samt en fin blød egetræ. Vinen skylder meget af sin forførende karakter til en magisk blanding af krydderinoter - muskatnød, nelliker og sort peber - som dukker op, når vinen åbner sig i glasset

tabs-icon2 Smag

Smagen er frisk og levende, med både syre og spiritus smukt integreret, og der er den glatte silkebløde tekstur, som er kendetegnende for de fineste fadlagrede Ports. Den intense, komplekse smage bliver hængende i den tilsyneladende endeløse finish. Elegant og yndefuld, denne vin har nået perfekt drikkealder.

Beskrivelse

For at skabe en vin, der er værdig til lejligheden, med dens altafgørende betydning for det forenede kongerige, har Taylors blendere trukket på nogle af de ældste og sjældneste Porte, der modnes på egetræsfade i virksomhedens kældre i Porto.

Den færdige eksklusive blanding giver en storslået måde at fejre denne historiske milepæl på og til at ønske Hans Majestæt en lang og glorværdig regeringstid. Taylor's blev grundlagt i 1692 og er et af de ældste og mest respekterede havnehuse. Hans Majestæt Kong Charles III er den 15. monark, der regerer i virksomhedens levetid.

Leveres i meget fin mahogni trækasse.

Vingårdens hjemmeside Her og en lille video HER - Se en flot video om denne fantastiske portvin HER

 

Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

2470_1521809581