RON ESCLAVO XO CASK STRENGTH - Oliver & Oliver - Dominikanske Rep.

495,00 kr

 

" Esclavo Fantastico"

Ron Esclavo XO Cask tappes icask styrke ved 65% alc. Det er en mere koncentreret version af Ron Esclavo XO for den, der ønsker noget ekstra.

Denne er en premium rom, blandet i Den Dominikanske Republik og aftappet i Danmark. Esclavo XO Cask leveres i en æstetisk sort stentøjsflaske.

TypeRom
Indhold i CL50
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol64,8 %
Duft

Kraftige noter af vanilje og karamel. 

Smag

Sødmen er faktisk dejlig rund og i fin balance selvom at det er en stærk rom. Tydelige noter af vanilje, fad og karameltoffee.

 

Eftersmag

Da det er en stærk rom føles eftersmagen ufattelig lang. Det er bare en suberb rom.

Beskrivelse

Ron Esclavo XO Cask er modnet i first fill Bourbon tønder, fremstillet af amerikansk hvid eg. Det er en mere koncentreret version af
Ron Esclavo XO. Trods 65% er denne rum stadig sød og har en fantastisk smag, som vi ved første smagning var yderst imponeret af.

Flere rom fra Den Dominikanske Rep. HER

Hvad anmelderne siger

RumRating.com: 8,9/10

Område og Producent

Fra Cubas oprindelse i XIX århundrede etablerede familien Oliver sig i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, hvor den siden 1997 har produceret blandede rom under navnet Oliver & Oliver.

Nu bliver rommene fra Panama og Trinidad blandet her. Oliver & Oliver eksporterer i øjeblikket deres produkter til USA, Jomfruøerne, Mexico, Guatemala, Honduras, Peru, Chile, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland og Danmark. Virksomheden har fået ry for at producere premium rum i små nummererede og begrænsede udgaver. Kuban, Quorhum, Opthimus, Unhiq, Guantanamera og Cubanacan er nogle af dets mærker.

Se Esclavo serien HER