COMPAÑERO RON GRAN RESERVA - TRINIDAD - JAMAICA

295,00 kr

 

"The grand Papa"

Dette er den ideelle blanding af den traditionelle jamaicanske Pot Still-rom og den klassiske Trinidad Column Still-rom. Ved at kombinere den kraftige næse af den jamaicanske rom med den glatte elegante smag af Trinidad-rom er dette den perfekte balance med en langvarig smag og langvarig finish.

TypeRom
Indhold i CL70
LandJamaica, Trinidad.Tobago
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Den har en stærk og kraftig duft fra den jamaicanske rom

tabs-icon2 Smag

Smooth og elegant smag fra Trinidad-rom med en dvælende finish.

Beskrivelse

Hvad gør Panamansk rom anderledes end andre rom fra Caribien eller Mellemamerikanske lande? Kan lokale sukkerrør overføre et identificerbar terroir?

Der findes forskellige vejrmønstre og der skaber en umiskendelig terroir. Panama har et unikt klima kaldet Arco Seco eller Dry Arch, der er defineret af områdets mangel på sommerregn. "Sammenslutningen af ​​luft fra Stillehavet med varme fra Caribien skaber et mikroklima af stabil temperatur og fugtighed. Dette er vigtigt for at kontrollere aldringsprocessen og - selvfølgelig - sukkerrørshøsten." Klima stabilitet giver mulighed for præcise beregninger af rommens evolution eller dens modning.

Område og Producent

Compañero-serien fra 1423

Compañero er det spanske ord for en ledsager, og det indrammer denne serie af produkter fra det danske romfirma 1423, hvor smag, kompleksitet og finish er ultimative nøgleord. De tre første produkter, Ron Gran Reserva, Ron Elixir Orange og Ron Panama, er fra Trinidad, Jamaica og Panama. - Se dem HER

Panama officielt kaldet Republikken Panama, er et land i Mellemamerika. Panama afgrænses af Costa Rica og Colombia. I 1903 blev Panama uafhængig af Colombia.

Selvom Panama for det meste er kendt for sin kanal, der forbinder Stillehavet med Atlanterhavet, har de meget mere at tilbyde, for eksempel nogle gode rums, delvis takket være landets rigdom af sukkerrør, som bidrager til Panamas lager af rom .

Hvis du kigger nærmere på Panama og deres vejrforhold, giver det mening, hvorfor Panama er et godt sted at fremstille rom. Rundt om i byen Pesé findes forskellige vejrmønstre, og det skaber en umiskendelig terroir. De har et unikt klima kaldet Dry Arch, defineret af områdets mangel på sommerregn. Et mikroklima med stabil temperatur og luftfugtighed skabes med sammenflødet af luften fra Stillehavet og varmen fra Caribien. Denne klimastabilitet tillader nøjagtige beregninger om romens udvikling, når den ældes.