Sælges kun i butikken

DON PAPA SMALL BATCH RUM - FILIPPINERNE

295,00 kr

 

'Big rum in a small batch'

Don Papa er en filippinsk rom. Filippinerne er blandt de tre lande i verden, som producerer mest rom, hovedsagligt til hjemmemarkedet, men først med Don Papa har Fillippinerne fået en Premium eksport rom.

KunibutikJa
Indhold i CL70
TypeRom
LandFilippinsk
Alkohol40 %
13 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Don Papa er en sødmefuld rom, med frugtige noter af kirsebær, citrus og vanilje. Don Papa kan drikkes rent, med is eller indgå i luksuriøse cocktails.

Beskrivelse

 Rommen er gæret og destilleret på filippinske sukkerrør og lagret på amerikanske egetræsfade. Lagring foregår for foden af Mount Kanlon på øen Negros i det sydlige Fillippinerne, hvor den ligger i minimum 7 år før den blendes og tilsættes en lille smule vanilje, efter filippinsk tradition. 

Se Don Papa hjemmeside HER - forførende video HER

Hvad anmelderne siger

Don Papa vandt prisen som årets bar og restaurant produkt i 2013.

Område og Producent

DON PAPA ER SPIRIT OF NEGROS OCCIDENTAL, KENDT I DAGLIG TALE SOM SUGARLANDIA.

 En førsteklasse modnet ø-rom fra Filippinerne, Don Papa Rum er skabt ved foden af ​​den aktive vulkan Mt. Kanlaon, hvor den fineste sukkerrør formales til at producere sød, rig melasse.

 Efter høst, gæring og destillation blandes Don Papa Rum til perfektion af Master Blenderen. Ligesom ham har Filippinerne en lang, men for os, ret ukendt tradition for at lave rom.