The Quiet Man Whiskey - 8 års - Ireland

450,00 kr

 

"The quiet"

Det britiske folk har altid haft en enestående kultur, hvad gælder gyldne dråber. Øl, gin og whisky er noget vi alle forbinder med det stolte folk. Det at gå på pub er ligeledes en fast bestanddel af en brittes liv. Ciaran Mulgrew ejer The Quiet Man Whiskey og hans whiskey er opkaldt efter faren, som i 50 år var bartender. 50 år i den branche, må have givet faren nogle historier med på vejen. Historier som ikke altid kan blive genfortalt. Bartenders kodeks er: hvad to mænd taler om bliver ikke genfortalt. Derat navnet THE QUIET MAN.

TypeWhisky
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandIrsk
Alkohol40 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Søde og sprøde blomsterdufter med noter af vanille og eg

tabs-icon2 Smag

Noter af honning, varm vanille og krydret eg med en usædvanlig 100% enkel malt glat finish

Beskrivelse

Whiskyen er destilleret i små portioner og modnes i Bourbon-fade af amerikansk eg, som kun har været fyldt en gang med Bourbon. 

THE QUIET MAN er en førsteklasses spirit for den moderne whisky-drikker. Modnet til en perfekt blødhed og fylde. Whisky er den ultimative hyldest til den unikke herre bag flasken.

Destilleriet ligger i Derry og er også kommet på flaske her.

Se The Quiet Man hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

TQM_8Year_AwardsTQM_8Year_Awards

Område og Producent

Hej, mit navn er Ciaran Mulgrew. Jeg er grundlæggeren af ​​The Quiet Man. Du spekulerer måske på, hvor navnet kommer fra. Deri ligger en historie ...

Min far, John Mulgrew, tilbragte 50 år som barmand på pubberne i Belfast. Nogle gange tog han mig med på arbejde.

Jeg kan huske lugten af ​​whisky og craic og latter. Selv da var jeg stolt af min far. Han havde denne stille måde om ham, som folk så ud til at respektere.

En bartender ser en masse ting og hører en masse historier, men min far fortalte ingen historier. Det var barmandskoden, og han tog den alvorligt.

Så da jeg begyndte at lave min egen whisky mange år senere, var der kun én person, jeg kunne navngive den efter: min auld fella, John Mulgrew, The Quiet Man, eller som vi siger på irsk, 'An Fear Ciuin'.

Siden disse begyndelser er vi blevet hædret af priser og medaljer over hele kloden fra USA, Europa, Kina og selvfølgelig hjemme i Irland.

I dag forbliver den stille mand irsk og ejet og stolt uafhængig, ligesom vores fædre lærte os at være