Kilbeggan irish Whisky

199,00 kr

 

"Irish love"

 Kilbeggan Distillery (tidligere Brusna Distillery og Locke's Distillery ) er beliggende ved floden Brosna i Kilbeggan, County Westmeath , Irland. Destilleriet ejes af Beam-Suntory

Et lille Pot Still destilleri.Licensen til at destillere, datere sig til 1757. En kopi heraf kan ses i destilleriet.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandIrsk
Alkohol40 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Sød karamel, vanilje og ristede træaromaer. Delikat malt og rent korn bliver mere tydelige med tiden

tabs-icon2 Smag

Blød mandel nougat, fersken, karamel og vanilje smag, inden den hurtigt afslutter med bløde, lette maltede sukker smage.

tabs-icon3 Eftersmag

Tørhed fortsætter sammen med nogle ægte woody egetoner

Beskrivelse

 Kilbeggan Distilling Company (tidligere kaldet Cooley Distillery). Det meste af whisky, der går ind i blandingen af denne whisky, modnes i byen Kilbeggan, men spritten destilleres ved Cooley i County Louth. 

Kilbeggan er dobbeltdestilleret i store kobberkedler og lagres på sherry- og egetræsfade, hvilket er med til at sikre Kilbeggans høje kvalitet. Under fadlagringen udvikler whiskeyen en blød smag og den lette farve af egetræ.

Se Kilbeggan hjemmeside HER - og her en video fra Kilbeggan SE

Område og Producent

Som det ældste licenserede destilleri af sin art i Irland har Kilbeggan Distilling Company set sin andel af forsøg og triumfer. Destilleriet blev grundlagt i 1757 og de næste 200 år en whisky som man elskede verden over. Så da hårde tider dukkede op, gik byen sammen for at redde whiskyen, der byggede byen. Det var ikke hurtigt eller nemt, men de udholdte og stod sammen. I dag er hver flaske produceret som et bevis for, at Kilbeggan's ånd aldrig forsvandt.

En dobbeltdestilleret blended whisky, formår Kilbeggan at være både kompleks og tilgængelig på samme tid, hvilket gør den til den ideelle introduktion til dem, der udforsker den irske whiskys verden. Dens dobbelte destillation giver den en robust profil med mere karakter end blandinger, der er tredobbelt destilleret. Varmt og tilgængeligt som de mennesker, der opretter det, er Kilbeggan det perfekte supplement til næsten enhver mixer og kan nydes med cola, ginger ale eller sodavand eller som en selvstændig dejlig drink.