BOWMORE 12 ÅRS - ISLAY

375,00 kr

 


"The island"


Som et af de ældste destillerier i Skotland, blev Bowmore Distillery etableret i 1779 af den lokale købmand David Simson.


 


 


 

Læs mere
TypeWhisky
cl70
Alkohol40 %
Beskrivelse

Detaljer

Destilleriet i dag ejes af Morrison Bowmore Distillers. Efter at have været delvist ejet af Suntory Ltd i Japan i nogle år, blev Morrison Bowmore købt i Suntory i 1994.

I glasset

Detaljer

Næse: Kystrøg og aske, der hurtigt gør plads til bergamot, appelsinsky, citronskiver og noget hø, inden det bliver blomstrende, lyngrøg, som nu konkurrerer med asken.Smag: Dejlig og afrundet, honning præget. Vanilje, parfumeret røg og kystelementer udvikler sig. Mørk tørv. Blomst, olieagtig sødme.Eftersmag: Røget og langt. Sea spray, tørt græs, et stykke ask og citrus.Samlet: Klassiske Whisky og hjertet af Bowmore-serien. Smoky, frugtagtig, kystnært, lækker.
Område og Producent

Detaljer

Bowmore var den første af Islay's destillerier til at modtage en licens i 1779. Det er sandsynligt, at stifteren af ​​destilleriet, en William Simson, havde været destiller i Bowmore siden kort efter hans ankomst i 1766, På et tidspunkt, hvor Daniel Campbell den yngre (øens laird) udvidede landsbyen til øens hovedstad.