Midleton Very Rare vintage collection 2016 - Ireland

1.795,00 kr

 

"The Very Rare"

Bare to Master Distillers har haft privilegiet at bevare arven efter verdens mest efterspurgte irske whisky. Midleton Very Rare blev skabt i 1984 af Master Distiller Emeritus Barry Crockett og er det ultimative udtryk for hans kunst og ekspertise. Én gang årligt hædrer Master Distiller, Brian Nation Barrys vision ved at håndplukke de fineste og sjældneste whiskyer, der er til rådighed, og blander dem omhyggeligt for at skabe årlige vintage af Midleton Very Rare. Midleton meget sjældent navn, hvilket gør dette til The Pinnacle of Irish Whisky.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandIrsk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Vidunderlige aromaer af tropiske frugter, søde slik, candy floss, ingefær snaps, toasty eg, vanille, friske appelsiner og æbler.

tabs-icon2 Smag

Glat og blød, der viser en delikat potstil karakter. Honning, bivoks og blomsternoter til at begynde, efterfulgt af forsigtigt krydret noter af malet ingefær, vanilje, eg og endda gammel motorolie, der minder om klassiske gamle pot stills whisky.

Beskrivelse

Den første Midleton Very Rare bottling blev frigivet i 1984, og en ny vintage frigives hvert år.

Udvælgelsesprocessens individuelle karakter betyder, at hvert års vintage giver sin egen unikke karakter. Midleton Very Rare-serien er ikke blandet som nogen anden whisky. Master-destilleriets kompromisløse ritual og ekspertise fører til subtile, men genkendelige forskelle mellem årene.

Der er meget få samlinger af alle årgange siden den første frigivelse, der er blevet priset blandt whisky-kendere.

Se Midletons hjemmeside HER - se en lille video HER

Hvad anmelderne siger
Gold
Gold

Irish Blended - Ultra-Premium - 2017

The Irish Whisky Masters (The Spirits Business)

Område og Producent

 Midletons berømthed er opstået fra en rig destillationshistorie, der går tilbage til 1800-tallet, og siges at have trukket whisky til.

Fra bredden af ​​den krystalklare Dungourney-flod løber Midleton Distillerys forbindelser til landet.

Naturligvis er whisky også livsgrundlaget for et folk og deres ønsker. Og denne by har altid været et banebrydende samfund, lige fra det øjeblik, Murphy-familien begyndte at destillere her i 1825.

Det nye Midleton Distillery og dets unikke single pot still whisky har fortsat den symbiotiske forbindelse med landet og dets folk.

byen synger stadig i perfekt harmoni med destilleriet. Det er en del af dette sted og en del af et folk, der stadig omdanner deres liv til deres arv.

Midleton Very Rare kommer kun herfra. Det er dets hjem.