Tarquin's London dry Gin

450,00 kr

 

'Cornwall gin'

Tarquin’s Gin er en ny og usandsynlig god og frisk gin.
Det kun 4 år gamle mærke, har sat sine aftryk, og er på kort tid blevet en eftertragtet gin, hvor det rene håndarbejde holdes i hævd.

TypeGin
Indhold i CL70
LandEngland
Alkohol42 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Resultatet taler for sig selv: en frisk, klar og livlig gin. Men den er også elegant, delikat, og velbalanceret. Aromaen er mild med frisk. Der er både blomster- og citrusnoter at finde i næsen, mest af alt en frisk fyrrenål af enebær.

tabs-icon2 Smag

I munden er Tarquin’s Gin let, cremet og super tør. Den friske fyrrenålagtige enebær fra næsen går igen på paletten. Med et twist af blomstrede noter og masser af sprød citrus a la lime- og citronskal.

tabs-icon3 Eftersmag

Eftersmagen er lang og tør af enebær, lakridsrodssødme, blomst og masser af krydrede noter fra peber og koriander.

Beskrivelse

I starten af 2013 etablerede den dengang, kun 26-årige Tarquin Leadbetter sit helt eget destilleri, Southwestern Distillery i det nordlige Cornwall.

I de smukke omgivelser i Cornwall , bliver der produceret denne Tarquin’s Gin, et sublimt stykke håndværk, hele vejen ned til mindste detalje.
Resultatet er en – elegant , afbalanceret og delikat Gin, med en aroma og duft af blomster og citrus. Smagen er sprød citrus, med en eftersmag af enebær, sød lakridsrod , blomster og masser af krydrede detaljer fra peber og koriander.

Tarquin's hjemmeside

Område og Producent

Tarquins mål har hele tiden været, at lave en frisk, klar og livlig gin. Denne gin indeholder 12 botanicals, som typisk findes i de fleste gin. Men for Tarquin, er der i de fleste tilfælde, valgt anderledes sorter., bla. er enebærren fra Kosovo, bulgarske korianderfrø, frisk skal fra sød appelsin, citron og grapefrugt (normalt bruges soltørrede varianter) Orrisrod fra Marokko, kardemommeskal fra Guatemala, bitre mandler fra Marokko, kanel fra Madagaskar, lakridsrod fra Usbekistan og Devon violer fra Tarquins egen have.

Alle tolv botanicals udblødes natten over i neutral alkohol base fra hvede i den lille kobber pot still, og destillatoren opvarmes ved brug af åben ild. Det færdige gin koncentrat hviler i flere dage efter destillation. Derefter bliver den fortyndet ned til den endelige alkoholprocent på 42 med den reneste kildevand, fra det nærliggende Boscastle. Alt foregår i hånden, det gælder også påsætning af etiketter, isættelse af korkprop og forsegling med den specielle og karakteristiske blå voks. Tarquin slutter selvfølgelig af med, at påskrive batchnummer og underskrive personligt på hver eneste flaske i hånden.