4,2 vivino

Jordan Wines, Cobblers Hill, Stellenbosch

325,00 kr

 

'Skomageren'

Nu er vi oppe i klasserne hvad angår kvalitet. Jordan familien har her lavet en vin som står for det familien udtrykker som terroir. Altså en vin der afspejler den unike jordbund der findes her og som kan antydes i vinen. Samtidig er det en hyldest til familien som i starten var dygtige skomagere eller det der lokalt hedder Cobbler. Derfor navnet Cobblers Hill, lavet af en blanding af helt klassiske Bordeaux druer….

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
OmrådeStellenbosch
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
God TilBløde Oste, Rødt Kød
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
År2013
Alkohol14 %
Vivino4,2
Beskrivelse

Gary og Kathy Jordan har lavet verdensklassevine siden 1993 på en gård, hvis historie går mere end 300 år tilbage.
Han er geolog, hun er økonom – og det er ikke de værste kompetencer, man kan have, når man skal drive en vingård i eliten!

jordanwines.com/

Hvad anmelderne siger
 
I glasset
Vinen viser flere lag af forførende opulente aromaer, såsom Sichuan Peber og sorte bær. De 24 måneder i egetræsfade tilfører viscositet og en krydret eftersmag. Vinen er høstet på vestvendte bakker i en højde af 220 meter fra 21 år gamle vinstokke. En af grundende til den unikke karakter er det fantastiske mikroklima med kølige contra varme vinde, som giver en så ofte kommende morgentåge som ligger sig svalende over druerne.Jordan familien er efterhånden ved at blive så kendte forderes gode vine, at det er meget begrænsede mængder vi kan få. Derfor kan din bestilling være med et købslimit.
Område og Producent
Garys forældre, Ted og Sheelagh købte 146 hektar i Stellenbosch ejendom i 1982 og indledte et omfattende genplantningsprogram, hvor der blev taget ekstremt hensyn til, hvor de forskellige sorter blev plantet i forhold til jordtyper, skråningsgrader og orientering. Det er også det, der kendetegner Jordan i dag: Ekstrem opmærksomhed over for selv de mindste detaljer. Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir. Den sydafrikanske ‘Robert Parker’ – John Platter – er én af deres største fans – hele Estate-linjen giver han sjældent under 4 stjerner!