Jordan Wines - Nine Yards Chardonnay

325,00 kr

 


"The Terroir"


Denne vin er det ultimative udtryk af vingårdens terroir. Nine Yards Chardonnay er fra de absolut bedste marksteder på vingården. Her går Jordan hele vejen eller som de siger: "The whole nine Yards"


 

Læs mere
TypeHvidvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Tør
druerChardonnay
God TilFed Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Skaldyr
År2014
Alkohol13,5 %
Vivino4,4
Beskrivelse

Detaljer

Gary og Kathy Jordan har lavet verdensklassevine siden 1993 på en gård, hvis historie går mere end 300 år tilbage.
Han er geolog, hun er økonom – og det er ikke de værste kompetencer, man kan have, når man skal drive en vingård i eliten!

I de senere år har vinene høstet mere og mere anerkendelse og er nu blandt de tre bedste vingårde i Sydafrika.

 jordanwines.com/

I glasset

Detaljer

Efter at vinen har modnet 'sur lie' i 13 måneder på 92 % nye franske fade udvikler vinen sig til at være særdeles rig og med en klassisk stil, men med et moderne tilsnit. Her finder du masser af blomster, smør og limeolie. Så kompleks en vin finder du sjældent og den smager bedre end mange en bourgogne.
Område og Producent

Detaljer

Garys forældre, Ted og Sheelagh købte 146 hektar i en Stellenbosch ejendom i 1982 og indledte et omfattende genplantningsprogram, hvor der blev taget ekstremt hensyn til, hvor de forskellige sorter blev plantet i forhold til jordtyper, skråningsgrader og orientering. Det er også det, der kendetegner Jordan i dag: Ekstrem opmærksomhed over for selv de mindste detaljer. Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir. Den sydafrikanske ‘Robert Parker’ – John Platter – er én af deres største fans – hele Estate-linjen giver han sjældent under 4 stjerner! Jordan familiens vine er blevet meget eftertragtede og derfor er vores lager af deres vine begrænset.