Age Verification Agree

byder velkommen

Du skal være fyldt 18 ar for at købe varer indeholdende alkohol hos wineboutique.dk

Beklager, vi tillader kun salg af alkohol til personer over 18 år.

Hvem du handler med

Personale-i-wineboutique

 

Branchen er til tider lidt uigennemsigtig, med alt for mange før priser og usædvanlige tilbud. Vi bestræber os dagligt på at være gode købmænd og at opsøge gode priser hos vores samarbejdspartnere.


Hos os er det vigtigste det personlige engagement og den personlige service overfor dig som kunde. Det vil du hurtigt konstatere, både som kunde i butikken men også i den dialog, der opstår, når der bestilles over nettet og lige til vinen eller spiritusen leveres.

Hvem er vi?

Vi startede vinfirmaet i 2007, men har mange flere års erfaring inden for vinens verden. Flemming, som passer det daglige, har en bred uddannelse som oenolog.

Flemming har efter sin uddannelse været ansat i hotel- og restaurationsbranchen og har ligeledes drevet egen restaurant i 9 år. Rikke, som er direktør, varetager regnskaber o.lign. Anne arbejder som assistent med det administrative, samt nyhedsmails og Instagram

I november 2012 flyttede firmaet til Hadsten, hvorfra det drives i dag. På en dejlig gård lidt udenfor byen er der indrettet lager, smagelokale og butik. I vores webboutique kan du finde alt i vine og spiritus bla: Rødvin, Hvidvin, Rose, Dessertvine, Champagne, Spiritus og meget meget mere.

Flemming passer butikken i Hadsten til daglig og står her klar til at give dig gode priser og gode råd. Vores motto er : “VI GØR VIN BEDRE” for dig. Den øgede interesse for spiritus, har fået os til at satse massivt på både gin, cognac, armagnac, whisky og rom. Vi har gængse og kendte mærker, men specialiteterne fylder mere og mere og du vil finde meget sjældne ædle dråber hos os.

I weekenden er både Rikke og Flemming i butikken. Rikke er til daglig sygeplejerske, men har nu lært en masse om vin. Derudover pakker Rikke varer til web-shoppen og klarer alt det, en vicevært normalt laver.