COMPAÑERO RON ELIXIR ORANGE - TRINIDAD

315,00 kr

 

"Eliksiren"

Elixir Orange er den perfekte blanding af klassisk Trinindad-rom og tropiske smag af modne appelsiner og friske kokosnødder. Det tager din fantasi til sandstrande ved den caribiske kyst med en glat og sød finish. Romlikør er blevet populær og skal bare prøves til eks. oste og desserter.

TypeRom
Indhold i CL70
LandTrinidad.Tobago
Alkohol40 %
8 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Næsen er sød og rund med en duft af appelsin og kokosnød.

tabs-icon2 Smag

Smagen er den smooth, fyldig og med udsøgte og søde aromaer af orange og kokosnød. Dette er en meget behagelig romlikør, perfekt til din søde tand.

Beskrivelse

Blød, orangepræget, lav alkohol, sød og venlig. Rom eliksir eller romlikør om man vil er til romnyderen, men også til den som gerne vil prøve rom og som måske ikke er til de stærke sager. Prøv denne eliksir og bliv forelsket i den store romverden.

Område og Producent

Compañero-serien fra 1423

Compañero er det spanske ord for en ledsager, og det indrammer denne serie af produkter fra 1423, hvor smag, kompleksitet og finish er ultimative nøgleord. De tre første produkter, Ron Gran Reserva, Ron Elixir Orange og Ron Panama, er fra Trinidad, Jamaica og Panama. Se dem HER

 Panama officielt kaldet Republikken Panama, er et land i Mellemamerika. Panama afgrænses af Costa Rica og Colombia. I 1903 blev Panama uafhængig af Colombia.

Selvom Panama for det meste er kendt for sin kanal, der forbinder Stillehavet med Atlanterhavet, har de meget mere at tilbyde, for eksempel nogle gode rums, delvis takket være landets rigdom af sukkerrør, som bidrager til Panamas lager af rom .

Hvis du kigger nærmere på Panama og deres vejrforhold, giver det mening, hvorfor Panama er et godt sted at fremstille rom. Rundt om i byen Pesé findes forskellige vejrmønstre, og det skaber en umiskendelig terroir. De har et unikt klima kaldet Dry Arch, defineret af områdets mangel på sommerregn. Et mikroklima med stabil temperatur og luftfugtighed skabes med sammenflødet af luften fra Stillehavet og varmen fra Caribien. Denne klimastabilitet tillader nøjagtige beregninger om romens udvikling, når den ældes.