CUBAY - EXTRA AÑEJO 1870

1.550,00 kr

 

"1870"

Ekstraordinær cubansk rom her fra Ron Cubay -serien. Master blender César Martí er en af Cuba's helt store rummakers.

TypeRom
Indhold i CL70
LandCubansk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

dybt gult udseende, fremragende glans, renlighed og gennemsigtighed. Dens mørke farve inspirerer ikke kun intimitet og nærhed, men bringer os også det ukendte mysterium.
Let og robust aroma, markant intens, afbalanceret og kompleks i næsen. Det præsenterer subtile trænoter afsluttet med friske og frugtagtige aromaer; en harmoni, der stammer fra den lange sameksistens i egetræsfadet valgt af mesteren.

tabs-icon2 Smag

I munden er det blødt, skævt og sart. Med en lang og vedvarende afslutning fremkalder det magien ved at blande alderen eaux-de-vie og rom til modenhed med styrken og kompleksiteten af ​​de originale smag af melasse.

Beskrivelse

En ædel premium rom fra Cuba. Dens mørke farve vækker intimitet og nærhed - den 18 -årige Cubay har delikate noter af træ, der kombineres med friske og frugtagtige aromaer - meget harmonisk og afrundet takket være den lange lagring i Oak Casks.

Ron Cubay er navnet på denne serie af cubanske rom og navnet er af araucansk (Indfødte indianer fra Chile) oprindelse og identificerer rom fra Santo Domingo, en by i provinsen Villa Clara. Designet er flasken er fra en speciel opskrift og den videreføres nu i denne fantastiske rom.

Se en video fra Ron Cubay HER

Område og Producent

Cuba har en lang række forskellige rommærker, som alle er produceret af Cuba Ron S.A. - den eneste romproducent på Cuba. Al rom fra Cuba er derved skabt af denne statslige instans. Ron Cubay er en sand cubansk rom der så dagens lys i 1964, da man efter den cubanske revolution påbegyndte produktionen af forskellige nye rommærker.

I dag bliver Ron Cubay produceret på Ronera Central som blev etableret tilbage i 1972. Ron Cubay bærer naturligvis ”The Cuban Government Seal, hvilket betyder at det produceres og flasket under opsyn af den cubanske stat. Efter revolutionen samlede regeringen al deres ekspertise under et tag, og formede en rom med alle de karakteristika som Cuba allerede var blevet så kendt for. På Cuba bruger man kælenavne om Ron Cubay, der bl.a. kaldes ”Pearl of the Cuban Rums” og ”Taste of the Centre” hvilket refererer til byen, hvor rommen produceres. Byens navn er Villa Clara, og er beliggende midt på øen.