BRECON BOTANICALS GIN - WALES

325,00 kr

 


 "The Beauty"


Brecon Gin er tidligere blevet tildelt "Best in Class" på International Wines & Spirits Competition og er bestemt en af de fineste gins i verden. Det er kvalitetsdestilleret gin med botanicals fra verdens fire hjørner, aftappet på Penderyn Distillery ved hjælp af vand fra Beacons National Park.


Klarheden og renhed af Brecon Gin hersker i de klare høje glasflasker, som også perfekt fremhæver de mange forskellige botanicals.

Læs mere
TypeGin
cl70
Alkohol43 %
Beskrivelse

Detaljer

Denne gin er vinder af Gin Trophy (Top Award) på International Spirits Challenge 2014. Den er fremstillet ud fra en unik opskrift, der kombinerer et specielt udvalgt sortiment af botanicals samt den bedste rene kornspiritus. Det er en super-premium gin produceret i små partier, hvor man kun bruger de fineste ingredienser.

Kombinationen af botanicals, den bedste rene kornbrændevin og vand fra Beacon, gør dette til en helt exceptionel gin. Vi er sikre på at gin-entusiaster vil sætte pris på dette.

Husets hjemmeside HER

I glasset

Detaljer

Duften er kompleks med frisk enebær, som hurtigt følges af koriander og en dejlig gin aroma. I smagen er der masser af citrus, noter af kanel og andre kryddere. Du får ovenikøbet en dejlig eftersmag, som giver dig lyst til den næste tår....