Vørding's gin - Holland

450,00 kr

 

'Den flyvende hollænder'

Ambitiøse Thomas Vørding har her skabt en noget anderledes gin. Det er en lille fornemmelse, at det i starten kun var hobbyvirksomhed, men kombineret med hans internationale karriere som fotograf, har han formået at lave en rigtig god gin, med en fin signatur.

TypeGin
Indhold i CL70
LandHolland
Alkohol44,7 %
2 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Med en delikat smag af appelsin, enebær, kanel og hjemmerøget cedertræ giver det en fantastisk og fortryllende oplevelse

Beskrivelse

Mød Vørding, født og opvokset i Amsterdam med en kærlighed til gin og en passion for perfektion. Efter en lang tradition for at drikke gin begyndte han at søge efter sin egen perfekte opskrift. Med noter af appelsin, enebær, kanel og den lette røgfyldte og rige smag af ristet cedertræ giver det ginen sin karakteristiske karakter.

Resultatet er en silkeblød hollandsk gin, grundlagt i Amsterdam og stolt destilleret i Schiedam. Den perfekte drink i en cocktail eller lige i dit glas.

De ristede cedertræflis? De er stadig hakket og ristet i hånden i Vørding eget køkken.

Vørding hjemmeside

Område og Producent

Denne gin er fra Holland og også de kan lave klasse gin. Vørding's gin har fire nøgle ingredienser, som giver ginnen den sofistikerede smag. Nemlig appelsinskal, enebær, kanel og ristet rød cedar træ. Træet bliver nøje udvalgt og hukket op i små stykker. Herefter ristet over en sagte ild for at frigive de aromatiske olier. Dette giver Vørding's gin en let røget karakter og lige så lette gyldne farve.

Vørding, født og opvokset i Amsterdam med en kærlighed til gin og en passion for perfektion. Efter en lang tradition for at drikke gin begyndte han at søge efter sin egen perfekte opskrift. Med noter af appelsin, enebær, kanel og den lette røgfyldte og rige smag af ristet cedertræ giver det ginen sin karakteristiske karakter.

Vørdings er resultatet af en silkeblød hollandsk gin, grundlagt i Amsterdam og stolt destilleret i Schiedam. Den perfekte gin i en gin og tonic eller lige i dit glas med et par isterninger og en lille skive appelsin.

Men hvad med de ristede cedertræflis? De er stadig hakket og ristet i hånden i Vørdings eget køkken.