PENDERYN - WALES - SINGLE CASK BOURBON MATURED - LIMITED EDITION

2.995,00 kr

 

"Limited Penderyn"

Kun 231 flasker er der produceret af denne bourbon cask-modnet Cardiff City Single Cask Whisky. Fordi flaskerne indeholder whisky fra et specielt udvalgt fad (nr. PT72), biddrager dette til en unik og særpræget smag. Whiskyen tappes på flaske ved fadstyrke og præsenteres i en håndlavet amerikansk kasse af ask.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandWalisisk
Alkohol59,5 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Næsen fanger dybe noter af tørrede frugter, som blander sig med mango og toffee.

tabs-icon2 Smag

 I munden kæmper sødmen og bitterheden en kamp om dominans, mens vanilje, dadler og rosiner findes på sidelinjen. 

tabs-icon3 Eftersmag

En lang eftersmag opnås med et strejf af eg og frugt.

Beskrivelse

Penderyn Distillery ligger i den gamle landsby Penderyn, beliggende ved foden af Brecon Beacons, hvor man har skabt et smukt, lille destilleri. Det er det eneste destilleri i Wales, og dermed indbegrebet af Walisisk whisky. Penderyn Single Malt Welsh Whisky blev først lanceret på St. Davids Day, 1. marts 2004 med deltagelse af HKH Prins Charles, til enorme anerkendelse fra både anerkendte whisky eksperter og "almindelige" forbrugere.

Master Distiller hos Penderyn, Dr. Jim Swan, udvælger i ny og næ en eller to af de allerbedste Penderyn single cask whiskyer som fremragende eksempler på deres verdensklasse single malt whisky.
Særlige udgave af single cask whiskyer produceres derfor til at fremvise et bestemt udtryk eller stil, eller nogle gange for at fejre betydelige begivenheder i Wales som fx værtsskabet af Ryder Cup på Celtic Manor Welsh Rugby Grand Slam.

Deres single cask whisky præsenteres normalt i håndlavede trækasser og er individuelt nummereret og / eller underskrevet af et højtstående medlem af Penderyn Teamet.

Se Penderyns hjemmeside HER - Se et besøg på Penderyn HER 

Område og Producent

Penderyn Distillery ligger i den gamle landsby Penderyn, beliggende ved foden af Brecon Beacons, hvor man har skabt et smukt, lille destilleri. Det er det eneste destilleri i Wales, og dermed indbegrebet af Walisisk whisky. Wales var en tabt kunst ...'

... men i slutningen af ​​1990'erne, i en pub i en lille postindustriel walisisk dalby, drak en gruppe venner og chattede om at etablere det første whisky destilleri i Wales i over et århundrede. De drømte om at skabe en whisky, ren og dyrebar som walisisk guld.

Vennerne boede i den historiske landsby Penderyn på den sydlige spids af Brecon Beacons, valgt på grund af områdets egen forsyning af frisk naturligt vand. De havde også en unik kobber enkeltpotstill, designet af dr. David Faraday, en slægtning til den store forsker Michael Faraday fra det 19. århundrede. Penderyn Whisky blev lanceret på St David's Day 2004 i nærværelse af HRH Prince Charles.

På Penderyn producerer man egen malt malt byg spiritus, der, når den modnes, anerkendes verden over som en af ​​de fineste single malt whiskys. Størstedelen af ​​deres sprit går ind i fade til aldring i deres kældre. Resten bruges til at lave andre prisbelønnede produkter. Med investeringer, inspiration, hårdt arbejde, opmærksomhed på detaljer, den fineste byg, ekspertdistillere og de bedste amerikanske bourbonfade, har Penderyn Whiskey hurtigt fået et verdensomspændende ry, der vinder adskillige priser undervejs, og man har for nylig fundet nye markeder i lande som f.eks. Kina, Rusland og Australien.