Barrister sloe gin

250,00 kr

 

"So slow sloe"

Sloe gin er lavet af modne slåen, som traditionelt plukkes efter vinterens første frost (slutningen af ​​oktober til begyndelsen af ​​november på den nordlige halvkugle). Denne form for gin er meget traditionsbunden.

TypeGin
Indhold i CL70
LandØsteuropa
Alkohol26 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

delikate søde aroma af mandel-, nellike-, og kryddernoter

tabs-icon2 Smag

Smagen er intensiv men behagelig, præget af frugt og så har den en let og blød eftersmag.

Beskrivelse

Sloe gin (slåengin) er en gammel, traditionel gin-type, som er kendt og elsket over hele verden. Barrister Sloe Gin er resultatet af Barrister Dry Gin tilsat slåenbær tappet ved 26 % alkohol.

Slåenbærrene plukkes omhyggeligt i Kaukasien-regionen og macereres i lang tid i Barrister Dry Gin – denne proces trækker smag og farve ud af bærrene, og giver en meget velsmagende og blød slåengin.

Barrister Sloe Gin har en rig, mørk rubinfarve. Dens delikate søde aroma er fuld af mandel-, nellike-, og kryddernoter. Smagen er intensiv men behagelig, præget af frugt og så har den en let og blød eftersmag.

Man kan nyde Barrister Sloe Gin let afkølet, men den fungerer også rigtig godt sammen med tonic.

Ginnen er født i hjertet af et hus, der i århundreder har destilleret de bedste vodkaer, og Barrister Gin har på den måde arvet en af ​​de bedste neutrale alkoholer til sin base. Denne alkohol bliver destilleret med højkvalitetsbotanicals såsom kvan, citronskal, korianderfrø, karvefrø, anis, enebær og kanel.

Barrister Sloe Gin – en enestående kombination af østeuropæiske og engelske traditioner

Hvordan man kan lave sloe gin. Se HER

Barrister hjemmeside HER

Område og Producent

Ordet "barrister" afledes af det engelske ord "bar", det er den barriere der adskiller dommeren fra sagsøgte. Dette er den højeste rang af advokat i Storbritannien. Siden XV århundrede kunne fangerne instruere "en uddannet og veltalende ven" for at beskytte deres interesser. Barristerne havde adgang til "retsvæsenet", således at de kunne blive hørt af retten i deres kunders interesse.

Barristerens tale i retten er præcis og skarp som et blad.

De bruger til at sige i England om gin, at det er "så koldt som stål" - på grund af den stærke kolde eftersmag.

pic-left Så koldt som stål pic-right

Da navnet på det nye mærke blev drøftet på Baker Street i London, faldt valget på "Barrister", fordi det bedst afspejler betydningen af ​​den autentiske gin AS COLD AS STEEL.