THY WHISKY - SINGLE ESTATE - SINGLE MALT

549,00 kr

 

"Thy Single malt"

Thy Whisky har nu fast i sortimentet en single malt whisky, som nu og fremadrettet identificeres som det ægte udtryk for hvad Thy Whisky kan præstere og samtidig til særdeles god pris. Det er sandelig luksus til fair priser.

TypeWhisky
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
FyldeBlød og Rund, Fyldig
Alkohol48 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

fyldig, frugtig whisky med en balanceret sødme. 

tabs-icon2 Smag

fyldig, frugtig whisky med en balanceret sødme. 

Beskrivelse

Single malt whisky, som udtrykker essensen af Thy og farm distillery stilen på deres whisky. Lagret på oloroso, PX og bourbonfade. En balanceret, fyldig, frugtig og maltsød whisky med et lille strejf af røg.

Type: Single malt whisky

Korn: Odyssey byg, Babushka byg

Malt: Pale malt, beechwood smoked malt

Fad: Oloroso, PX, Bourbon

Se en dejlig videotur fra Thy Whisky HER

Område og Producent

Thy Whisky Destilleri ligger på slægtsgården Gyrup med Nationalpark Thy og klitterne ved Vesterhavet som nærmeste nabo. 

 Mens whiskyproduktionen startede i 2010, er Gyrup et traditionsbundet sted, med en historie der går tilbage til det tidlige 1300-tallet. Sammen med whiskydestilleriet og gårdmalteri er Gyrup stadig et moderne økologiske landbrug med en mælkeproduktion til Thise og 550 hektar planteavl.

 Thy Whisky blev grundlagt på den simple idé - at skabe en whisky af gårdens råvarer og gamle nordiske kornsorter med en klar tilknytning og af karakter vores nærområde, Thy. I dag ejer og driver 8. generation i familien Gyrup Gård og Thy Whisky. Der bliver brugt både moderne og gamle kornsorter af byg, rug, spelt og andet til at skabe whiskyen. 

 Whiskyen lagrer i bourbon-, sherryfade og enkelte fade af nyt egetræ. Whiskyen tappes som enkeltaftapninger, få fade af gangen, hvor hver aftapning bliver helt sin egen.

 Se mere på www.thy-whisky.dk 

96519804_261932731522483_6172839908206444544_n