RON ESCLAVO 12 - DOMINIKANSKE REP.

350,00 kr

 "Sol Æra"

Esclavo, spansk ord for slave, opkaldt til at hylde de mennesker, der betalte den højeste pris for at vi kunne nyde denne fantastiske spiritus i dag.

Ron Esclavo er en hyldest til de høje kvalitetsrom, der produceres på øen i dag og et eksempel på ændringen i måden at fremstille rom på.

 

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

 På næsen er det sødt med strejf af vanilje og toffee. Farven ligner mørk karamel. 

tabs-icon2 Smag

Ron Esclavo 12 sød og blød med en smag af vanilje og karamel og med noter af blomme og marsipan. Det har en lang og glat finish. Efterlad denne rom i glasset et stykke tid, så oplever du, at det bliver endnu sjovere.

Beskrivelse

Ron Esclavo er en serie af Solera rom fra Den Dominikanske Republik blendet af Oliver y Oliver. Ved Solera metoden bliver yngre og ældre
spiritus blendet sammen i et pyramidesystem, hvor det færdige produkt er et blend af forskellige aldre. Det er spansk Solera rom produceret i Den Dominikanske Republik, og blendet af rom, der er op til 12 år. Esclavo betyder slave på spansk, og rommen er navngivet således for at hylde de mennesker, der har betalt den højeste pris for, at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik.

Ron Esclavo 12 år er den yngste i Esclavo-familien. Stilen er spansk Solera-rom. Det er behageligt og let at drikke på grund af dets søde og enkle smag. Finishen er kraftig, og smagen forbliver inde på ganen i et stykke tid.

Oliver & Oliver hjemmeside HER  

Flere rom fra Den Dominikanske Rep. HER

Område og Producent

Fra Cubas oprindelse i XIX århundrede etablerede familien Oliver sig i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, hvor den siden 1997 har produceret blandede rom under navnet Oliver & Oliver. Nu bliver rommene fra Panama og Trinidad blandet her.

Oliver & Oliver eksporterer i øjeblikket deres produkter til USA, Jomfruøerne, Mexico, Guatemala, Honduras, Peru, Chile, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland og Danmark. Virksomheden har fået ry for at producere premium rum i små nummererede og begrænsede udgaver. Kuban, Quorhum, Opthimus, Unhiq, Guantanamera og Cubanacan er nogle af dets mærker.

Esclavo serien fra det danske firma 1423. som har specialiseret, sig i rom. har også benyttet sig af Oliver & Olivers kompetancer.

Se video fra Oliver & Oliver HER